-
Vyšla nová verze (2.0) módu Morrowind Overhaul, jenž vytvoří s pomocí nových textur, modelů...
Hned jsem si vzpoměl na mojí 35 GB velkou morrowind složku :D
až zjistim hw nároky tak to stáhnu -
-
To já měl srabáckejch deset u každý bethesda hry a dvacet u každýho NWN. Nedávno jsem měl málo místa na disku, tak jsem to mazal, protože bez těch popisů bych stejně netušil co "mod1202x.zip" dělá.
-
35 GB co všechno tam máš??? *8* Asi si po skyrimu znovu připomenu morrowind...
-
-
Různý Texture Packy,Questy,Domy,Banku,Koně,Zbraně,Společníky atd. atd. atd.
Človek jednou vleze na Tesnexus a za chvíly to je jeho Homepage *4* -
Moje složka Freespace 2 je podobně velká...
Když si někdo hraje s mody, velikost roste nepředstavitelně *4*
-
-
-
V červnu se s největší pravděpodobností rozjede Kickstarter kampaň pro získání financí na vývoj Alice...
na FB stránce píší červenec(July) a ne červen(June) ;-) -
-
Opraveno, díky za info *3*
-
-
Neslyšel někdo něco novýho o Transistoru? (Ta hra od tvůrců Bastionu). Dost jsem se na to těšil, ale už asi půl roku ticho.
-
Humble Paradox Bundle
Opět dobrá akce. 6 dolarů za Crusader Kings 2 plus ostatní mi přijde jako velmi dobrá cena. (Pro případné nadšence za 125 dolarů 48 her od Paradoxu.) -
-
Sluší se poznamenat, že EU3 complete není tak úplně complete. Chybí poslední datadisk. Skutečně kompletní edice se jmenuje Chronicles.
-
-
kdbych to nekoupil za dolar tak by me to i sralo
-
-
...a už je to doma.
-
to jo...ale já si chci zahrát dungeonland a hlásí mě to ve steamu chybu v kontaktování serveru...nevítě čím to může být? *13*
-
-
Uz se to blizi penezenka se trese Just Cause 3 je za dverma :-). Doufam v kvalitni optimalizaci, vic me nezajima a jasna koupe. Kdo to ma podobne. max a podobni ocasci at se ani nevyjadrujou.
-
-
první díl jsem dostal zadarmo ke grafice a byla to solidní parba protože jsem z ato nemusel platit ale penize bych za to nikdy nedal
-
Co jsem koukal na pár gameplayů, tak se mi tam nelíbilo ovládání aut. Doufám, že vzdušný vozítka na tom budou trochu lépe.
-
-
V jedničce se auta ovládaly příšerně, ve dvojce se auta ovládaly příšerně, tak nějaký posun ve trojce asi nejde očekávat. Jinak mi to příjde furt stejný - obsaď vilu, dobij město, obsaď základnu. Co má v tomhle díle být jiné než v předchozích dvou?
-
-
Popravde nevim, o hru se moc nezajimam nechcu si pokazit zazitek a radost pri prvnim spusteni.
Urcite je dost vylepsena destrukce a wingsuit.
Divej hra vychazi po 5 letech od dvojky, ma hezci grafiku novy prostredi, neni to zdimacka penez jako braky Assasin a COD ktery vychazi co rok v otresne kvalite a lidi to kupujou jako ovce.
Navic me jmenuj nejakou serii ktera se dalsim dilem nejak vyrazne zmenila, zadna takova neexistuje.
Trefovat se kvuli malo zmenam do Just Cause me prijde nefer, na to tady mame odpady ktery zminuju. -
-
Tak já se právě o to taky nezajímám. Mě bavila většinu času jednička, ale dvojka pak byla to samé v bledě modrém a hódně rychle mě začala nudit. Proto jsem se ptal na změny ve trojce.
K té tvoji otázce: je jasné že když už je nějaká série úspěšná, tak změnu nechcou ani vydavatelé, ani fanoušci. ale dají se najít vyjímky. Ta nejznámější je asi série Divinity, kde první dva díly byly zvrchu viděné rubanice, 3.část pak third person rubanicí, následovala strategie a nakonec tahovka.
A pak moje oblíbené - Majesty (realtimovka, ve které ses staral o chod království, ale ne o hrdiny) následované úplně tupým druhým dílem, který už byl jenom obyčejná (blbá) RTS.
-
-
-
No sice nevim jak poznas podle videa ovladani auta, ale budiz.
Treba ve dvojce hodne lidi nadavalo na ovladani aut ale me prislo v pohode, proste arkada, navic destrukce aut je lepsi jak v GTA. -
-
Trochu mi to přišlo jako v Saint Row. Destrukce jsou v JC parádní.
-
-
-
-
GTA V sice vyjde takřka stoprocentně až příští rok, ale to neznamená, že se virální marketing nemůže rozjet už nyní. Třeba v podobě stránky náboženského kultu Epsilon Program, který se objevil v několika GTA hrách.
Mám rád Rockstar :) -
EA to v bitvě o zlaté lejno dopracovalo až do finále! Bude nejhorší společností roku 2012 podle...
Banku nemohu hodnotit, ale EA to i tak dám. Protože zatim každá hra pod EA leda kvalitou upadá a vznikaj násilná ždímání peněz. Přesně kvuli takovému přístupu máme internetové pirátství v takové míře. -
-
No jo, BofA jen bere platícím lidem domy, auta a podobně. Ale na druhou stranu to dělá skoro každá banka, takže vlastně EA v poměru ke svému poli businessu vede.
-
-
Něco pro fanoušky série Might & Magic: za 6000 Kč včetně dopravy si můžete pořídit 37 cm...
Teda pri velikosti ty "sochy" je uroven detailu hodne spatna. Zadny stinovani, patina nic. Za ty prachy bych se jim na to teda bez pardonu... no minimalne vykaslal. -
-
Nač se omezovat. Za ty prachy bych jim rovnou nas*al a rozmazal.
-
-
Dabingujedné z postav v Saints Row: The Third se ujme legendární wrestler HulkHogan. Namlouvat...
Jsi hoden své přezdívky... *1*
-
-
-
Square Enix využije Unreal Engine 3 pro několik svých titulů.
...Square Enix...to mi něco říká. Už vím! Prznitelé Supreme Commandera! *7* -
Steam
Swords & Sworcery Steam Key
JN7BL-0N7EN-ZJTDA
http://store.steampowered.com/app/204060/?snr=1_7_15__13 -
-
CD Projekt Red přemýšlí o multiplayeru pro titul Zaklínač 3.
Někdo už to použil, díky za nabídku.
-