-
Microsoft představil seznam her, které budou v den vydání Xbox One ke koupi.
Hm, zadnej system seller v tom seznamu teda nevidim. -
"Na Kingdom Come: Deliverance dělal oficiálně jeden zaměstnanec. Chtěl Zdeněk Bakala ušetřit?"
Link neprikladam, pouzijte Google, nechci klukum kazit tezce vybudovanou navstevnost ;) a mozna je to i proti pravidlum, linkovat jine weby.
Kazdopadne razem je Kingdom Come: Deliverance minimalne na 12/10, tohle vsechno udelat sam, kloboucek, tech par bugu to rozhodne omlouva. ;D -
-
To je dost vážné obvinění, protože Švarc systém je samozřejmě zakázaný.
-
-
Tak otázka učtení je zaměstnanec, iťák, uklízečka, který můžou dělat pro dalších 5 a víc firem?
-
-
To ať si vyhodnotí úřad, jestli to Švarc systém byl nebo nebyl. Že to je věc hodná prošetření, to asi je, když na videích je vidět v podstatě klasické pracoviště. Jestli Warhorse nepovoleně "optimalizovalo" odvody na zdravotním a sociálním pojištění, říct nemůžu, protože k tomu nemám žádné jiné podklady než ty, které vyplývají z videí a z toho, co Vávra řekl nebo napsal. Což je málo. Ale k tomu máme úřad, aby to důkladně vyšetřil, pokud k tomu shledá důvod.
-
-
-
Nejspíš tam všichni pracovali jako OSVČ. Jestli je to v pořádku, nebo není, je nejspíš otázka na právníky, kteří by navíc museli důkladně znát konkrétní situaci ve firmě.
-
-
Jj, je to spis takovej vtipnej podotek. Zvlast kdyz vsechna media uz nekolik dni jedou kolik lidi na tom pet a mozna i sedm let pracovalo, jaky je to uspech a kam se hrabe Rencova Lida Baarova. ;)
A jako tresnicka, vcera hru na FB pochvalil i Andrej Babisu, samozrejme nevedic, ze je to Bakalova hra, natoz jak firma funguje. Treba na ni klekne? ;D -
-
No to je gól*4*Až se mi zdá, že to spíš bude podvrh nebo falešný profil.
-
-
To přeci nepíše Andrej, to píše Mára Prchalů.
-
-
Je to tak, Andrej ani neumi s pocitacem. Ale to mu nebrani aby jeho jmenem nekdo cizi pochvalil hru, kterou ani jeden z tech sasku nevidel a nehral.
-
-
-
-
-
-
První WIP screenshot z Wastelandu 2
http://i.imgur.com/JroxW.jpg -
-
Kde já to už .....
Hmmm jak že se to jmenovalo ? Soldiers of Anarchy a The Fall:Last Days of Gaia .... no na tohle jsem si při pohledu na obrázek vzpomněl nejvíc . 10 a skoro 8 let staré budgetové kousky.
Poklud se nevyrovnají tomuto , tak to budou mít i geniálním dějem na normálním trhu dost těžké - http://www.youtube.com/watch?v=xzYmQyHl2bc&feature=related -
Ještě doplním něco k tý grafice:
"...Please keep in mind that we have not put in the particle effects and post-processing which will have a dramatic effect on the scene, and this represents just one of the various environments for Wasteland 2 so expect to see other quite different locales..." -
a první z mnoha kickstarter zklamání i přes legendy herního průmyslu i když na souzení je přeci jenom brzo
-
To jako fakt? *11*
Proti grafice ani muk, je to přece jen low-budget, ale stylizaci jsem očekával... ehm, syrovější, tíživější, depresivnější, falloutovskou... Snad to ještě potemní. -
To asi moc lidí nepotěší...
-
-
Activision chce značku Call of Duty rozšířit na mobilní platformy.
Asi sa im prestalo pačiť "parazitovanie" ktore robi seria Modern Combat na mobiloch -
-
No nevím, ty 3d akční hry se mi na mobilech nehrajou zrovna dobře. *7*
-
-
Facebook koupil Escapist za 90 mega :)
http://www.escapistmagazine.com/news/view/133393-Facebook-Buys-The-Escapist-for-90-Million
Jim Sterling na to:
" Vždy jsem věřil v práci kterou Disney dělá, jsem potěšen že budu součástí Disney rodiny"
Jim Sterling, editor a moderátor pořadu Jimquisition bude opouštět společnost v květnu. -
-
To jsou trapný apríly...
-
-
Tohle je dobrý. Z jednoho trackeru a parodie na NSA včetně loga.
http://www.imagebam.com/image/b74f0f318295980 -
Tenhle je asi jedinej co mi za dnesek alespon cuknul koutky - http://home.web.cern.ch/
Asi uz jsem na ty aprilovy zertiky a korporatni humory moc starej nebo protivnej.
-
-
-
Heartstone beta klic
Kdyby mel nekdo zajem tak mam 1 klic do Heartstone bety, ktery bych vymenil za Steam verzi The Wolf Among Us. -
Pc verze Shenmue3 zabere 100gb ! Upřímě celkem hodně.
-
-
málo to nie je, zaleží ale na obshahu tých 100 GB. ak to na tej hre bude vidieť (nie len graficky, ale aj herne, dabing, mechaniky, príbeh, možnosti v hre, veľkosť sveta atď.), tak prečo nie. dnes máš disky dostatočnej veľkosti na takéto vylomeniny.
ak sa na to pozeráš zo strany "lenivých vývojárov", ktorí nedokážu komprimovať data ako v minulosti... to by bol zaujímavý námet na potlach s niekym, kto tomu naozaj rozumie.
-
V době, kdy je standart mít alespoň 1TB disk mi to teda nepřijde nikterak zvláštní
-
-
Mám 3tb a musel jsem smazat některé hry ( jo ono se to tam házelo rychle ze začátku a pak najednou zbývá už jen 100gb volného) hlavně ty "free" hry na Steamu jsou zlo.
I když ted spíše budu řešit ukladání později až třeba dalšídisk - protože mám několik starších asi 10+-let? nebo kolik byla by škoda je vyhazovat.
-
-
-
Zítra v 18:00 se dočkáme novějšího, čerstvějšího a většího Good Olg Games (GOG.com). Než...
Good OlD Games, proboha. To vám to tam píše cvičenej orangutan? -
-
Podle článků to vypadá, že je dneska na hlídce levis, tudíž žádný div.:)
-
-
Levise z toho pro tentokrát vynechte *3*
Ať je na hlídce kdo chce, téměř o všechny bleskovky se každý den starám já. Tudíž odpovědnost jde na mé triko a za přehmat při psaní se tímto omlouvám.
-
-
-
Homeworld Remastered Collection Update 2.0
Konečně vyšel dlouho očekávány update pro HW remastered!
Změn a oprav je opravdu spousta, kompletní changelog najdete zde.