-
Microsoft buys AR headset patents for $100-150 million
totalxbox.com/74099/microsoft-buys-ar-headset-patents-for-100-150-million-report -
Promo na GoG.com: všechny Tex Murphy adventurky tento víkend s 60% slevou. Ti co je už mají, teď...
Skvela zprava! Ted jen nekde splasit volnej cas na dohrani vsech dilu :) -
Josefa Farese (šéf vývoje hry <strong>A Way Out</strong>) unavuje, jak jsou lidé posedlí délkou her a jejich znovuhratelností.
Mě zase unavují lidi jako Fares😐
-
-
Tady všechny unavuješ ty.
-
-
Souhlas. A měli by mu omezit příspěvky na 200 za den. Teď jich bude počítám tak 500 :D
-
-
500? to se snad ani nedá, možná 500 příspěvků s reakcí... ale stejně moc vysoké číslo podle mě více než 50 nedám - .- kdybych se snažil možná bych 200 napsal ale asi ne.
Myslím že bych dal maximálně 100 ale záleží na okolnostech ono taky není pokaždé vždy tolik co říct. Ještě zabavit, mít nejakou informační hodnotu - to je nna jednoho člověka hrozně moc 😬 Navíc když tu jsem jen několikrát za den.
-
-
Ale ty nikoho nebavíš a tvoje příspěvky žádnou informační hodnotu nemají, zkus si najít něco smysluplného k práci.
-
Měl bych zajímavější výzvu než nějaký počet příspěvků, Jacku. Víš, jak se teď po otevření stránky pod tlačítkem "Diskuze" rozvine přehled nejnovějších příspěvků s ikonami avatarů? Jsou tam dvě sekce - "Diskuze" a "Fóra". Pokud by se ti tenhle přehled podařilo kompletně obsadit vlastním avatarem (tedy smysluplnými postřehy v každé nově zobrazené diskuzi) tak by to byl ečívment, co hned tak někdo nesvede.
Když se tam teď dívám, musím konstatovat, že už máš solidně nakročeno. Bude stačit doplnit jen opravdu několik textů a zdokumentovat to vítězným screenshotem. Co ty na to?
-
-
Hmm zní to lákavě ale kdo mě zná tak ví že si samozřejmě i udělám občas srandu. Ne skutečně se nikamnechystám posouvat. i kdybych měl jen 10-20 příspěvků za den mám klid 😉 ( to by se zrealizovalo jen kdyby tam někdo tvořil vlákno a já měl co říct)
-
Ještě ho naváděj😱
-
-
-
-
-
-
DeusEx: Human Revolution
Kdo nesleduje videacesky tak tady je fanouškovský kraťas na motivy výše zmíněné hry. Na to, že se jedná o amatérskou práci tak je to fakt mazec.
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/human-revolution -
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
sranda by bola, keby hraci hufne zacali nakupovat radeony *1* -
Mladík s přáteli hrál na rušné silnici hru Frogger v reálu, když byl náhle sražen automobilem...
*1* *1* *1* *1* No charges are expected against the driver... driver? Amerika, země neomezené blbosti. Bych ho přijel dorazit, kdyby vznesl obvinění, aby k němu byl aspoň důvod. -
Na GOG.com se rozjely masivní letní slevy a dva dny teď bude Torchlight zadarmo. Berte :)
-
-
A dop*dýlky, už to zase začíná. Teď ještě aby tak začal bláznit i Steam a bankovní účet se strachy pomočí *8*
EDIT: Tak na GOGu my z "drahých" her zůstával ve wishlistu akorát NWN 2 Complete (nyní již koupeno), takže už mě může ohrozit jenom ten Steam... -
jo kdyby tak ještě někdo začal prodávat volný čas...
-
Už jen ty extra bonusy, které na steamu nejsou stojí za to...parádní rozjezd léta na GOGu
-
-
Indie Gala
Steam verze her: Crusader Kings II, Two Worlds II s datadiskem, Knights of Pen and Paper +1 Edition, Gorky 17 a další za pár babek na: http://www.indiegala.com/?newsOctober -
Deponia v čestině
Docela si tím u mě Daedalic šplhnul. http://www.gog.com/game/deponia -
-
taky jsem nečekal... ale tuším jen titulky, je to tak?
-
-
Jen titulky. Zatím jsem to v češtině nehrál, teprve stahuji.
-
-
-
Přeložený sedmiminutový gameplay Dark Souls 3 ukazuje novou lokaci
Podle známých informací můžeme soudit,že se jedná o začátek hry.
https://www.youtube.com/watch?v=9GRA0_wyYOQ -
-
vypadá to pěkně, jen ty textury jako by z Bloodborne vypadly, ale jinak si nestěžuji, atmosféra tam je.
-
-
Hlavně se těším na předělané luky. Teď jedu v Dark Souls poprvé build zaměřený na luk(a použitelné předměty jako bomby a házecí nože) a vcelku to funguje. Většina nepřátel v Burgu na 1 ránu, když dáš headshot.
-
-