Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

GTA V

Connection to download server lost. Connecting...

Jo a tak se to usmívá už 38 minut. Za více jak půl roku odkladů a opět zmrvené jak prase. A to nemluvím o tom, že Social Club je opět zmetek jako byl vždycky.
    *1*
    • já sem na reconnecting stucklej víc jak 2 hoďky, takže si nedělej starosti *7*
    • owny
      já to na steamu dneska koupil a za 3 hoďky celá hra stažena, pohodička *5*
    • Keyz
      Klasika... Maji hru pak tam cpou další kraviny (super složité ochrany, sociální kluby pro sociály a nevím co ještě)

Do toho servery na nic, že taháš 1MB hodinu a z warezu to máš ihned. To je neskutečný od produkty za tyhle prachy. *16*
      • Veskoslav
        Ale mám hezkou krabičku a nedal jsem za to ani korunu, to mě aspoň hřeje u srdce. Teď naskočil download patche. Bohužel 14 days, 16 hours, 12 minutes...a stahuje to 24 kbps. 5 GB z jejich nějaké srandy.
  • Jack1947

Nová forma trollingu - Copy & paste (tipuju z wiki)

Pánové a dámy, no dočkali jsme se - troll/boti nám zkultiovavaněli. *4*
  • Kozy

AC

http://steamcommunity.com/games/assettocorsa/announcements/detail/137683548353212625

Je to tady. *14*
    • victor
      :/ Nějak málo aut ne ?
      • new asi znamena, ze tam uz nejaky byly predtim? (dal jsem necet, snad tam neni pocet, ze 10 ) *5*
  • PreidaQ

Vydání RPG Kingdom Come: Deliverance bylo oficiálně odloženo na příští rok.

http://www.hrej.cz/novinky/2016/05/23/warhorse-kingdom-come-deliverance-nebylo-odlozeno-40115/
    • Jack1947
      Litujeme, ale zbytek obsahu je skryt z důvodu aktivního používání blokování reklamy, např. AdBlocku

Řešení: Deaktivujte rozšíření pro blokování reklamy ve svém prohlížeči

Proč skrýváme pro uživatele s AdBlockem část obsahu?

Aby mohl server Hrej.cz existovat, musíme platit za práci interních i externích redaktorů, nehledě na další náklady. Peníze získáváme z reklam na tomto webu a čím méně se jich zobrazuje našim čtenářům, tím méně peněz máme pro další práci na obsahu i na rozvoj tohoto projektu.

Děkujeme za pochopení a férový přístup k tvůrcům Hrej.cz Ouu těsně vedle (ale snaha se cení)
      *3*
    • ringmancz
      bleskař tentokrát dostál svého jména

...no nic, ty dvě písmenka jsem přehlédl
  • Veskoslav

Nový Humble obsahuje jednu z nejlepších karetních her Slay the Spire a  taktickou akci Squad. Rozhodně další zajímavý měsíc:)

• rage

Dohrát první díl Quake na nejtěžší obtížnost za 48 minut? Šílenost...

jo tak to je maras. ale co treba half-life za pul hodiny:) http://www.youtube.com/watch?v=YTUOn2EUFhk
    • Která konzole měla podle IGN v uplynulém roce kvalitnější hry? Vítězem se stává...Xbox360.

To nic není, ale celý Elder Scrolls III: Morrowind za 4 minuty a 19 sekund, to už je opravdu něco...
  • BelaJBB

Zakoupené zbraňové DLC pro Saints Row: The Third nejde využít v hlavním příběhu hry z důvodu...

Neviem, ale ja som kupoval komplet DLC a všetko funguje korektne.
    • Do seznamu sběratelských Mass Effect 3 předmětů přibyla peněženka.

Že by vzorový Bloatware ? SR3 mi po čase hraní taky vypisovala že mermomocí chce víc paměti a to mám dnes standartní 4GB a 32Bit Windows ...
    • braveman
      Pravděpodobně se to váže jen na nově vydaná DLC...
  • Warfare Steam Key: JADWE-QG9VN-9RBZK
    • Díky pane!
  • GOG summer sale!

Na gog.com zrovna začaly letní slevy :) , Torchlich 1 ZDARMA!
    • Njn, Torchlight1, zkousel jsem demo a ta cartoonova grafika mi nesedla a po par minutach me to prestalo bavit uplne, je to od nich samozrejme skvele, ale meli hodit do placu treba nektery Icewind, prvniho zaklinace, botaniculu nebo treba DS:Pilgrim. Mnohem vic me potesil Planescape za 5$, snad to konecne bude verze, ktera bude nejak fungovat bez bugu narozdil od tech score cd, nebo na cem to tehdy bylo...
    • rancor1223
      Torchlight potěšil, ale popravdě mě mnohem víc potěšilo zjištění, že jsem dostal Tyrian 2000 *1* Na tý hře jsem vyrostl. GOG téměř nepoužívám, lezu tam jen když se dává něco zajímavýho zadarmo *1*, naposled Fallout, tak by mě docela zajímalo kdy jsem ten Tyrian dostal.
  • Vogon

Čtyř minutové video z Dark Souls 3 - První lokace a boss, world hub a waifu

Samozřejmě, SPOILERY, ale pokud se spoilerů nebojíte(Není proč, průzkumy ukázaly, že znalost spoilerů má nulovou váhu na zážitek), tak se podívejte rychle než to sundají.
    https://www.youtube.com/watch?v=WBNTZuU8lzU&feature=youtu.be
    Myslím že, když první boss vypadá lépe než cokoliv z dvojky, tak se je vskutku na co těšit.

Jinak jména statů - SPOILER - jsou stejné jako v Dark Souls 2, ale není tam naštěstí aglity, a je tam navíc luck(známé z Demon's Souls) a focus(mana)
    • Vogon
      A ještě tenhle krasavec - VELKÝ PŘÍBĚHOVÝ SPOILER - https://pbs.twimg.com/media/CaknMi7WcAAG2ix.jpg *14*
      • iSpirit
        Takže se to vrací do Lordranu nebo se Andre někam přesunul?
    • Divím sa kedy tá hra dostane nový engine. Aspoň bossov mohli urobiť originálnejších.
    • Evidentně úvodní pasáž hry před ostrým startem. Boss poměrně jednoduchý. Připomněl mi bosse z Heide's Tower of Flame. Palec rozhodně nahoru za bonfire lit a vrážení meče do bonfiru *14*

O tomhle dílu nepohybuji, zatím to co ukázali, má fajnovou atmošku. Snad to bude konkurence pro Bloodborne a naváže to na první DkS.
      • Kritika ?

Proč byla smazána kritika DS, přirovnavájící ho ke kotoul simulátoru ? Děcka vztekejte se, ale je to tak. Celý gameplay je vlastně, kotoul, úder, kotoul, úder. kotoul, kotoul, úder. Neříkám, že to někoho nemůže bavit, ale dělat z toho nějakou převratnou věc, obzvlášť, když je to po 4 de facto to samý jak vždycky je hloupý. Ale fanboys bude fanboys. *7*
    • ucho
      kurnik sází ty díly jeden za druhým. a já teprve rozjel Demon's Souls :)
    • Chim
      Dark souls prošel opravdu velkým vývojem *1*
      https://youtu.be/aV53d_3Mno4?t=4m15s
      • ..dobrý soundtrack!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit