-
Nevím jestli to tu už bylo na games, půlhodinovej gameplay z
Vampire The Masquerade Bloodlines 2:
-
Final Fantasy Type-0 si z Famitsu odneslo hodnocení 10/9/10/10.
Takhle se to hraje. Přece jen je to asi poslední obrovská pecka pro PSP. Škoda, že nevyjde i u nás. -
John Carmack prorokuje smrt handheldům na konto tabletů a chytrých telefonů. 3DS a PSP2 prý tuto...
Vávra s Carmackem by si jako bývalé herně vývojářské hvězdy u piva mohli vážně potykat. Hlavně když už jim oběma dávno ujel vlak a roky nic pořádného nestvořili a žijí jen z uvadající slávy. -
Dávné spekulace o vývoji akční sci-fi střílečky s pracovním názvem Destiny od firem Activision...
Tak to nás na letošní E3 čeká oznámení nových konzolí. -
Dříve se odkazy otevíraly rovnou v nové záložce, měl by to být malý rychlý zásah do řádku ;)
Taky by se vlákno níže mohlo dát do fóra (testovně jsem tam vytvořil help sekci) :D
Vytvořená diskuze nejde editovat (ani vteřinu po vytvoření), či případně smazat. Chyby už tam zůstanou na věky :) -
-
Tak LongPlay Crusader Kings II až příští týden, Vašek si nainstaloval do systému The Reaper's Due a ochořel nám :(
Divadlo zvládl?
-
-
Divadlo?
-
-
On je divadelní herec, minule jsem přelazoval tv a vyskočilo tam na mě že v pátek měl mít představení.
-
-
Zajímavé to jsem neveděl.
-
-
Vím že to řešili už v nějakým Fight Clubu.
Když tak odkaz na divadlo. http://divadlod13.cz/
-
-
Jo takhle tak to je ochotnické... tak to jo.
-
-
-
-
-
-
Server GameSpot vyhlásil jako hru roku 2012 titul Journey.
Souhlas ... -
Pohled na Locustovu zbraň Hammerburst II z Gears of War 3 v "životní velikosti" za neuvěřitelných...
hmm, za 16000 Kč by to mělo umět aspoň střílet hašlerky, nebo něco :) -
Úspěšné hry vydělávají na platformě Apple TV, když se zrovna zadaří, pouze 100 $ za den.
Elite Dangerous: Horizons gameplay trailer https://youtu.be/QX_E6jCGusM
15. decembra -
Zkoušel tu někdo free to play star trek online ? zajímalo by mě jestli je to pro free hráče stejně osekané jako ostatní ftp hry nebo je to plnohodnotná hra a připlatíte si pouze za bonusové lodě, oblečky atd ???
-
-
jsem zatím level 10 a zatím to jde, ničeho jsem si nevšiml :)
-
Všiml jsem si, že jsi už několikrát napsal "jestly". Správně se to píše "jestli". Omlouvám se za off-topic.
-
Dle prvních dojmů se platí fakt jen za vzhled a hádám, že asi i za nějaké to urychlení postupu hrou (což je OK, pokud to nezasahuje do PvP), plus klasika v podobě slotů na postavy a lodě.
-