-
Children of Morta: rodinná hack 'n' slash roguelike
https://www.youtube.com/watch?v=OWl3NFOng7Y
připomíná mi to Hyper Light Drifter, taky to má hezký animace -
Royale mod pro hru Battlefield V nevytvořilo EA Dice, ale jiné studio.
To je taková ÚLEVA!
až jsem se z toho málem neposralll lol 😀
-
Série Monster Hunter má údajně zůstat na následující tří roky exkluzivně na 3DS.
meh, toto je jedna z mala serii, pri ktorych sa modlim aby konecne nieco vyslo aj na normalnu platformu, ne same 3DS a Wii a podobne blbosti... Tak to vypada, ze najblizsie tri roky nic nebude, coz je dost divne uz len z toho dovodu, ze Monster Hunter je imo presne hra ktora by hardcore hracom (ci uz na PC/PS3/X360) naozaj vyhovovala. -
-
Moje řeč. Osobně sem očekával že udělaj další díl na WiiU a udělaj z toho tahák.
-
-
Pěkný, moc pěkný...:)
-
American Revolt je na GOGu ! ... Syndicate konečně kompletní .
-
Obrazem: Ubisoft vydalo několik nových screenů z next-gen verze hry Far Cry.
Co je na tom proboha nextgen? Vždyť takovou grafiku lze z původního enginu vytáhnout pomocí modů a výkon na to měly počítače dostatečný už před nějakou dobou... -
-
A neni to nejaky fake? Pretoze to fakt vypada hrozne :D
-
-
Graficky se to skoro blíží verzi pro PC a má to běžet v 1080p a 30FPS! Na to že je to port na PS3 a x360 to je podle mě značný úspěch. Šikovní vývojáři v Ubisoftu vytáhli maximum možného výkonu! *16*
-
-
Tady nejde o kvalitu, ale o ždímačku značky
-
-
Naughty Dogs se bálo, že se zákazníkům The Last of Us nezalíbí.
:) Podpořte marketingem a úspěch vám věrné ovečky zajistí u jakéhokoli interaktivního videa ... Ale Naughty byli soudní , to se jim musí nechat ,když s tím teď přišli na veřejnost . -
-
Asi si hru nehrál jinak by si tohle nenapsal *3*
-
-
Nebo má prostě jiný názor než většina lidí.
-
-
Proto muze verne fandy nazvat ovcemi?
-
-
Ne, ale ty masy, co dva týdny před vydáním rozhlašovali, že jde o hru roku, desetiletí, všech dob atd., oslovuje správně.
-
-
Nic, vůbec, ale opravdu vůbec nic...
-
POuze vyjadrovali duveru ke svemu oblibenemu studiu, ktere zatim neudelalo vylozene spatnou hru... Co je tedy na tom spatne?
-
-
-
-
-
-
Freelancer
Kdysi (asi 2x) jsem dohrál singleplayer kampaň freelancera. Nevíte jestli běžej nějaký servery? Docela bych zkusil multiplayer. Jo a taky by mě zajímalo, jestli se to dá sehnat někde v digitální distribuci.. já nic nenašel. *9* -
-
Už pod Dawnstar jsem linkoval Discovery :) . Sehnat se to legálně ale nikde nedá, Microsoft jsou parchanti, kteří se absolutně nestarají o PC herní komunitu a vůbec z nich dostat tuhle otázku je celkem na dlouho.
-
-
Pff tak když za to nechtěj zaplatit.. hell i tried. Ale asi neni způsob jak si zahrát online s upirátěnou verzí, co? *7*
-
-
To šlo i ještě když běžel global server, takže dnes to taky není problém.
Pochopitelně se od takového jednání distancuji xD
-
-
-
-
kuriozitka - 11 Tips to being a good Muslim Gamer
http://muslimgamer.com/11-tips-to-being-a-good-muslim-gamer/
:) -
-
Tvl, co to je? *1* *1*
-
Tak tady se skoro neodvažuju hádat, jestli to je, nebo není parodie. Nejspíš není, ale některé komentáře tomu dodávají slušné grády:
"Another piece of advice I would give as a fellow Muslim gamer, is to mute the volume, and to listen to the Qur'an or an Islamic lecture while playing. Why not make gaming a rewarding experience at the same time iA?!" -
-
Podle mě to není parodie. Jsou holt tradicionalističtější a zodpovědnější k zaběhnutým pravidlům než my. Mají to v povaze a ještě po nějaké ty generace mít budou.
-
-
Máš pravdu, není. Perfektní je taky článek, kde se řeší zneuctění koránu v Diablo 3:
http://muslimgamer.com/diablo-iii-muslim-quran-christian-gamer-walk-game-part-1/ -
-
Zcela nepochybně je ta kniha podobná Koránu. Zajímavý pohled do myšlení jiné kultury.
-
-
janchor: je to povinnosť každého moslima
-
Janchor: jasne ze nie, nieje to mozne, radoby humanisti by to zakazali, bolo by to rasisticke, robit take dotazniky .)
iste je jedno, mam strasny despekt k ludom, co musia kazdu svoju cinnost HLASNO komentovat "lebo koran, lebo alah, lebo viera" a kvoli tymto ludom sa postupne menia urcite zavedene standarty -
Opravdu "každý", skavene? Tys je všechny obešel s dotazníkem?
-
Jejich víra je prostě hluboká. Jejich mentalita je velice odlišná.
-
cisto vymlety pohlad, sa da povedat. neviem preco si kazdy muslim mysli, ze cely svet sa toci okolo neho....a nuti kazdeho(hlavne neveriacich), aby tento pohlad na svet s nim zdielali...
-
-
-
-
-
-
Tovarna budoucnosti - Future Factory
Víte někdo co vlastně tenhle projekt, jak to dopadlo? Podpořil jsem to na startovači a nějak dlouho ticho. -
-
Před třemi roky to vyšlo na Windows Phone, teď jsou stránky nefunkční, takže konverze na další platformy (mobilní + PC) se nejspíš konat nebude.
-
-
Aha, zajímavé, díky *4*
-
-