Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: The Call

Tak podle dnes ráno vydaného teaseru vyjde "Splinter Cell" DLC pro Wildlands. Ačkoli po posledním Blacklistu trochu naivně doufám, že zkusí UBI značku nějak zachránit, tak potvrzení, že Sama opět dabuje Ironside je prostě pecka *14*
    • Jack1947
      Jo zní to dobře...
  • Hanzales

Nostalgia Power

http://www.youtube.com/watch?v=BoD0KNEdXnY
    No a schválně. Kdo z vás, co tu dobu aktivně zažili vynechal byť jednu z těch her? A to mám pocit, že jsou tam snad všechny, co jsem tehdá pařil jako harant :) PS: už vím, co si poskládám k vánocům :) Enem ty EMS, XMS, nějak už povypadávaly z paměti :D
    • Tilwaen
      To se dělá, zabít jinému člověku více jak hodinu času? *15*
    • faitheater
      To video je dost dlhe na to, aby som ho pozeral v praci, tak si to necham na doma.
      Zacinal som na Didaktik M a potom som skocil rovno na 486 DX2, 80MHz :)

Diky za tip, uz sa tesim na slzy nostalgie :)
      • Hanzales
        Taky jsem na to koukal jak na doják :) No už jen kvůli tomu autentickému pocitu mám chuť někde zbastlit staré komponenty, splašit nějakou 14ku 15ku monitor a dát si ty klasiky znovu v absolutně původní podobě. (vím DosBox, ale to není ono) :) Jinak jsem rád, že přišlo někomu to video také vhod ;o)
  • Sorry

Sorry nevsimol som si prispevok od Scarecrow-a predomnou :) Dnes inak aj Fallout, Fallout 2 a Fallout tactics dokopy za 6,79 Euro :)
  • Mortal Kombat X Kombat pack 2

https://www.youtube.com/watch?v=dB6yrN7o1Xw
  • Miserius

The Last of Us

Ve čtvrtek trailer na singleplayer dlc do TLOU, asi řekne prd ale pry prozradi za koho budem hrát... Huráá *14* *1*
    • frag.ment
      To mi připomíná, že bych měl konečně TLOU dohrát.. Nějak sem se zasekl na GTA, ale už toho začínám být přejezenej, takže TLOU bude příjemná změna. Dám si to pěkně znovu od začátku a na GTA nesmím aspoň týden šáhnout :-)
    • Bylo by dobrý, kdyby to byl Ish. Ze všech těch jeho poznámek rozházených po zemi, které můžeš sebrat to vypadalo na zajímavou postavu. Vím, že tahle myšlenka napadla víc lidí, tak schválně jestli ND překvapěj.
      • Miserius
        Jo, Ish padal snad pokaždý když se o tom bavilo... Ještě by šel Sam + Henry, taky měli zajímavej příběh než jsi je potkal, ale asi už to nebude dospělý + dítě
  • Jack1947

Ty vle... obdivuji ty lidi že se do toho bjasnování tolik opřeli.Když...

http://bonusweb.idnes.cz/trials-evolution-hadanka-zakonceni-d63-/Magazin.aspx?c=A150708_163920_bw-magazin_anb
    • ringmancz
      hustý. i cesta může být cíl. a můžou to předat potomkům. pokud to nebude další Curiosity, tak super nápad
  • ucho

Checkujte Be Mine Indie Game Bundle obsahující tituly Wasteland Angel, Sideways New York, Xotic (+DLC),...

to to trvalo, ale i tak jim to moc svižně nejede, tohle má humble bundle pořešené holt lépe :) každopádně je zajímavé, že zatím se to moc neprodává, přitom je tam několik skvělých her.
    a ještě detail: nejmenuje se ta jedna hra Sideway: New York?
    • Koupil jsem hned jak jsem se dostal k placení bez pádu stránky . Ale Wasteland si z dobrých her můžeš vyškrtnout .....

Spíš by mne zajímalo , proč se nikdo nepochlubí výsledkem výkendové Mojam Humble Bundle akce ? Koukat se vývojářům pod tlapky v přímém přenosu se mi líbilo ale nevím co z toho vzešlo ...a Humble Bundle byl už ukončen *10* *8*
  • genki.sudo

V PC verzi Call of Duty: Modern Warfare 3 brzy dostanete možnost nastavit si FOV (zorné pole).

Nemyslím si že by to bolo nejaké závazné ohlásenie, chlapík len píše že množstvo dotazov im dáva dôvod k tomu aby to vyviedli niekam do nastavení.. To ale neznamená že to tak bude..
  • K TES...

Poraďte někdo zda existuje nějaký "komplet installer" přes který by se dal nainstalovat Skyrim včetně modů, HD textur apod. Prostě nějakou už vytuněnou verzi kde je hodně modů co si rozumí a hlavně už je to v nějakém fandovském installeru zabudováno. Jde mi o to, že mám za 4 roky na disku 155 GB dat o Skyrim (např. "A collection of 800 mods" - 50 GB, nebo "Modded V2.05" - 41,2 GB) atd. a abych nemusel ty módy dobré (a to nevím jaké jsou dobré) instalovat jednotlivě. Možná se ptám zbrkle, ale chápete co mám mysli? Stručně řečeno - co nejkratší instalaci na celý omódovaný Skyrim v best grafice co jde...
    • Existuju navody ako s.t.e.p. Univerzalny instalator skor nebude. Je tam privela popularnych modov, ktore si konkuruju. Preto je lepsie, ak si sam hrac vyberie co chce.
      Mimochodom, niekto z CZ/SK komunity elder scrolls vytvoril pred par dnami mod Woodcutter, cize bude mozne mat aj odlesneny Skyrim. Warhorsaci by sa mohli inspirovat
  • mondzi

Hlasujte, lajkujte a sdílejte ankety Medal of Honor Facebook skupiny. Odměnou Vám bude brzké vydání...

Ty jo, to je odmena. Stavim sa, ze ked nebude dostatocny pocet lajkov, tak si ten trailer nechaju, skovaju a nikto ho uz nikdy neuvidi. To ma logiku asi ako "poslite SMS" sutaze v TV :)
    • Miserius
      Tak tak, toto rikali i na Hitmana, ze pokud nas jednou na konci mesice bude trilion ukazou box art... Bylo nas tam pět a půl a stejně byl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit