-
K ročnímu předplatnému PS Plus nyní získáš zdarma Star Wars Battlefront Ultimate Edition! Ale spěchej padawane, nabídka nebude trvat věčně.
Není už přece jen mírně přes čáru, když do bleskovek slovo od slova zkopírujete text Sony reklamy, která tvrdí, že něco dává zdarma a vzápětí vybírá 1 300 korun? Včetně toho dětsko-soudružského blahosklonného tykání? -
-
Super je na tom to, že nesmíš mít předplaceno.. Jakmile máš třeba měsíční a ještě před jeho vypršením dokoupíš roční, dostaneš tak maximálně PS + a ne SW:Battlefront :)
Ty Japonci jsou stejně curvy - zlatej MS a jeho hry gratis ke goldu.. U PS+ si je můžeš přidat do knihovny ale bez Pluska už si je pak nezahraješ :D -
Nekalé praktiky je třeba pranýřovat, ale tykání padawanovi mi přijde OK. *4* Holt je jenom učedník.
-
-
Tykání v reklamě se dá pochopit (třeba kvůli zaměření na určitou cílovou skupinu), zkopírovat to na zpravodajskou nástěnku mi nepřijde ideální. Bleskař není mistr Yoda (možná tenhle), čtenáři nejsou jeho padawani.
-
-
-
K ročnímu předplatnému PS Plus nyní získáš zdarma Star Wars Battlefront Ultimate Edition! Ale spěchej padawane, nabídka nebude trvat věčně.
netykejte mi laskave *11* -
-
Zas nějaká ubulená holčička :D
-
-
For Honor nyní hraje o 95 % méně lidí než před rokem.
Nevyšlo to náhodou v únoru? -
-
Bleskař bohužel neumí anglicky. "Kvalita" bleskovek je opravdu tragická.
-
-
For Honor nyní hraje o 95 % méně lidí než před rokem.
For Honor přišla po prvních třech měsících o 95 % hráčské základny, což je horší než stav Division po svých prvních třech měsících, která přišla o 93 % hráčské základny, což byl do té doby extrém, který teď For Honor "překonal". -
Halo při vývoji prvního dílu Halo dlouho zamýšlel, že hra nakonec dostane úplně jiný název. Původně ani neměla obsahovat multiplayer.
Nakonec ho napadlo, že hru a celou sérii pojmenuje po sobě, tedy Halo. A viděl, že Halo bylo dobré, i oddělil Halo od sebe. -
-
*1* Bleskař jede asi v kvalitním matroši..
-
-
Není to žádnej med, každou hodinu vyprodukovat jednu bleskovku. Si to představ, zrovna spíš, zapípá esemeska z redakce "Okamžitě potřebujeme bleskovku!". Nevstaneš, jen v polospánku rukou nataženou z postele něco mrákotně nadatluješ na klávesnici, aby ses s posledním slovem vzápětí propadnul zpátky do sna. A za hodinu znovu.
-
-
-
Na konci června měla herní série Metal Gear na svém účtu přes 51 milionů prodanýck kopií.
Bleskovky - relevantní informace z herního světa po celý den! Nově s rubrikou Naše predikce aneb spolehlivé zprávy z budoucnosti (zatím v předběžném přístupu bety orákula s výhledem do jednoho měsíce). -
Dnes finále mistrovství Rocket League
Nevím teda, kolik z vás to hraje nebo i sleduje profi hráče, ale dneska je poslední den RLCS a zatím se to vyvíjí zajímavě. Začíná se v 8 večer, ale finále bude někdy nad ránem.
https://www.twitch.tv/rocketleague
http://rewards.rocketleague.com/ - za sledování můžete dostat itemy do hry
https://www.youtube.com/watch?v=Ur67UdzrLAw - sestřih prvního dne -
Wreckfest
Ahoj, nevíte jak je na tom Wreckfest? Hledám nástupce FlatOutu 2 (Ultimate Carnage mi pod W10 nejede), ale nevím, jestli jsem na správné adrese... -
-
Stále se na tom pracuje ale jde to celkem pomalu. Vývojáři slíbili, že budou updaty každé 2 měsíce. Předtím to dodrželi. Poslední update byl v dubnu, takže pokud se budou držet plánu, tak update by měl vyjít v nejbližší době. Osobně se bavím i u předběžné verze, ale s koupí bych asi počkal podle toho, jak se to bude vyvíjet.
-
-
Díky za odpověď, Kolik je tam v současné době obsahu? Myslím pro singleplayer - mulťák mě nezajmá.
-
-
13 aut - Kategorie D (nejhorš) až A (nejlepší). Kategorie auta závisí na vylepšení. Se slabším motorem například auto patří do kategorie C, se silnější už do kategorie B. Je tam zatím 16 map. Některé mapy mají možnost alternativní trasy, takže reálně je jich něco málo přes 20. Některé mapy nemají všechny textury a jsou "work in progres" + jsou tam ještě 4 derby mapy.
-
-
-
Jsi na dobre stope, ale vlece se to. Jinac Wreckfect je sice ten spravny a pravy FlatOut, ale spis jednicka, k te to ma bliz nez ke dvojce.
-
-
Díky. Jednička se mi celkem líbila, ale dvojka je dvojka. Je tam vůbec nějaká motivace bourat?
-
-
-
Vyšla free-to-play verze hry Toukiden 2 pro PS4 a PSV, která nabízí první kapitolu z plné hry.
To je snad trial ne frýtuplej ??? navíc to je pěkná chujovina. -
-
Za půl hodiny dojde k odhalení nového Need for Speed - buďte u toho !
je z toho herní Rychle a zběsile