Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Galactic Civilizations Ultimate Edition - D7GYN-EX7V0-VZXVQ
    Space Hulk Ascension - 4T2NF-7LBGM-JDWJ9
    Sins of a Solar Empire: Trinity - 5VVDV-V3ITG-0A28Q
    Galactic Civilizations II: Ultimate Edition - 264T0-Q5A8G-WQP2W
    Planetary Annihilation TITANS - 4EXFL-VHEB4-4RPEN
    Rebel Galaxy - 4TH4F-YGTNP-XJJR9
  • ucho

Microsoft testuje nový systém samooblužné refundace plných her a aplikací pořízených v Microsoft Store. Podmínkou je podat žádost do 14 dnů od zakoupení a mít v ní nahráno méně než dvě hodiny.

"samooblužné"
    • Mart9
      Petr by měl okamžitě po Velikonocích vyvodit důsledky (pokud to nepíše sám *2*) . Toto vůbec není o nějaké gramatice, to je prostě odfláknutý text, který dělá games.cz ostudu.
  • ucho

Ovládněte kyberprostor s novým adversary módem v GTA Online, který nabízí sedm map pro souboje dvou týmů. Každá mminuta se počítá! (+ video)

"mminuta"
  • ucho

Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One her přibyl Call of Duty: Black Ops 2.

"zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One her"
  • ucho

Obrazem: Bývalý grafik z Ubisoft vytvořil fanouškovský obrázek, který by slušel hlanímu menu The Last of Us: Part II.

bleskař je pořád stejnej a začal víc chlastat, nebo jste na to najali nějakého Tatara?

"grafik z Ubisoft", "hlanímu"
  • MickeyMutant

Capcom již střádá plány na Resident Evil 8.

Ahoj bleskaři. Plány se "spřádají" (ze základu příst, ve smyslu snovat, vymýšlet, kout), nikoliv "střádají". Střádat si můžeš na důchod nebo třeba na nějakou pěknou jazykovou příručku.
  • Dishonored definitive edition

Ahoj, rozehrál jsem demo Dishonored 2 a dost mě to chytlo. Ale jelikož jsem sérií nepolíbený, chtěl bych začít od začátku.

Na hraní už nemám moc času a proto bych se chtěl zeptat, jestli má cenu kupovat Definitive edition se všemi DLC, nebo stačí základní hra - fakt ty DLC stojí za to? Není to jen vata na přidání herní doby + rozbíječ návaznosti příběhu mezi díly?

PS: Pořád nemůžu uvěřit, že je to pravda - myslel jsem, že jsem na stealth alergický...
    • Díky za rady. Definitive edition už leží na disku...

A zrovna byla ve slevě za 10 € :)
    • Ronox
      Rozhodně kup :) Ta DLC jsou skvělá a jak už bylo napsáno. Dvojka na ně navazuje :)
    • Ma to cenu a dvojka navazuje na DLC jednicky. :-)
  • MickeyMutant

Microsoft testuje nový systém samooblužné refundace plných her a aplikací pořízených v Microsoft Store. Podmínkou je podat žádost do 14 dnů od zakoupení a mít v ní nahráno méně než dvě hodiny.

Mohli přijít třeba s 10 dny a 3 hodinama, aby to tak nebilo do očí.
  • Kvůli technickým problémům jsme Fight Club #321 natáčeli postaru offline. Záznam zveřejníme hned po jeho zpracování.

Bude ještě dnes na youtube? *7*
    • blixa
      Bude, ale spíš až během hodně pozdní noci / nad ránem..
    • rickdeckard
      Bylo by fajn. Taky bych do sebe potřeboval vpálit svoji dávku FC. Nejlíp do sítnic i bubínků. *3*
    • D3sert
      Zatím si můžeš pustit aspoň audio.
  • Vogon

Nový projekt Namco Bandai

https://www.youtube.com/watch?v=1qlKNHgxmSE

"Prepare to dine" je velmi podobné sloganu "Prepare to die", který použili pro Dark Souls. Vypadá to na upíří a post apokalyptickou tématiku. Nebo by to mohl být nový God Eater.

EDIT: Více informací 20. dubna, přičemž Dark Souls 3 GOTY edice vychází 21. dubna, takže by to fakt mohla být hra od Fromsoftware.
    • Ronox
      Jsem jedinej komu ten obr na konci připomíná Ryuka z Death Note?
      • Vogon
        Mi to dost připomínalo Hyper Light Drifter, hlavně stylem animace, ale i vzhledem stínových oblud.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit