-
Singapurští členové PS Plus programu obdrží v březnu jinou nabídku her než ostatní - mohou se těšit na Resident Evil Umbrella Corps (PS4), Tearaway Unfolded (PS4), Titan Souls (PS4 / PSV), Anna – Extended Edition (PS3), Starwhal (PS4 / PS3) a Actual
To se teda maj, v tom Singapuru. A co dostanou třeba v Zimbabwe? -
-
Češi holdt jsou taková menšina že nestojí za to o nich psát ( Zimbabwe pochybuji že mají nějaký funkční intranet lol)
-
-
Líbí se mi jak jsi napsal holdt, to je chytrý. Ale jinak s tebou souhlasím.
-
-
Líbí se ti to ? ale plus mi nedáš *16* ( ne f poho)
Dává smysl že, ještě jsem neviděl že by se psalo na herním webu výhradně o cz PSn když už ta třeba Velká británie ale čechy nikdy.
-
-
-
-
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)
Za rok, ve slevě za 5€, to třeba bude už docela fajn hra. -
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např... online sdílení základny.
"Can you run into other people in the game?"
"No, but you can build a house and they can visit when you aren't home." -
Vyšel Path Finder update pro No Man's Sky. Mezi novinky patří např. planetární vozítko, podpora PS4 Pro, foto mód, nová hudba, mód Permadeath či online sdílení základny. (+ video)
Jeste poladit ty vesmirny souboje, litani na planetach a frakce a myslim ze bych zacal premyslet o nakupu. -
PC verze hry NieR: Automata bude protipirátsky zabezpečena ochranou Denuvo.
Denuvo bych přežil, ale prý to má běžet v 1080p/60fps. víc ani prd. navíc s tou ochranou to ani mody nevyřeší -
-
DENUVo bys přežil joo ? ty jo *8*
Hehe, nojo tak vymodlená ochrana a ty hry budou hrozně zesterilizované jako Frostbite engine,
Hele lepší když to běží rovnou v 60fps než aby tam byl zámek kkvůli "lepší synchronizaci platforem" lol -
-
zámek na 60 je pořád zámek, i když pro mě je horší to rozlišení.
a třeba to udělají jako u Dooma a Inside, že po prolomení ochrany ji odstraní. ale tohle jsou Japonci, takže to je spíš zbožný přání -
-
Já bych to bral takhle že když ten Port bude hratelnej aspon něco je víc her který maj limitování FPS, taky by mi to možná i vadila pokud by to nejelo stabilních 60Fps což nepojede.( většina her má vbeztak zámek max na 150fps i když to je hoodně přehnané číslo)
( Ty jsi mi nikdy nepřišel jako někdo co se honí za FPS)
-
-
-
-
Hlavní kampaň hry Styx: Shards of Darkness dokončíte za cca 15 hodin, vylepšení pro majitele PS4 Pro nejsou v plánu.
"vylepšení pro majitele PS4 Pro nejsou v plánu"
"No plan right now for the PS4 pro." - z té informace vypadlo celkem důležité "right now", tedy právě teď, což vlastně může znamenat i "zatím" -
Obálku nejnovějšího čísla magazínu GameInformer zdobí Uncharted: The Lost Legacy. Další díly herní série Umcharted zatím Naughty Dog neplánuje.
Umcharted -
Od 3. do 5. března se na japonském trhu prodalo 193060 fyzických kopií The Legend of Zelda: Breath of the Wild a 330637 konzolí Nintendo Switch. Ve Francii se během prvního víkendu prodalo 105 tisíc kusů Nintendo Switch.
trochu zavádějící. neprodalo se 193060 kusů Zeldy. to číslo znamená počet prodaných kusů Nintenda Switch se Zeldou. prodeje Zeldy mohou být samozřejmě jiné. -
No Man's Sky 1.2 - Path Finder update
http://no-mans-sky.com/pathfinder-update/ -
Syberia 2 zdarma
Syberia 2 zdarma na Originu (Free games --> On the house)