Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bioware zjišťuje, zda byste měli zájem o tahovou taktickou strategii ve stylu Fire Emblem či XCOM v univerzu Dragon Age.

a boli by tam homo takticke vztahy?
    • To by nebyl Bioware kdyby každý druhý nebyl nějaký deviant *1*
  • Jack1947

PROSPEKT

Já nevím ale asi nikdy těm Valve hrám asi nepříjdu na chut a to jsem měl rád Hl2 Deathmatch asi kvůli Gravitygununicméně tohle mi příjde takové mdlé jasně nejde o grafiku Source engine je starej ale nevypadá tak hrozně dit na upgradované verzi běžel Titanfall a ten vypadal celkem luxusně ne?

Jde taky o to že nepřátelé vydrží až zbytečně moc a je jedno kam je střílíte a to hraju prosím na normal jistě je to fanouškovská hra a nikdo nečekal zázraky ale tohle bylo možná před lety cool. Dneska je to jen slabší nadprůměr.Zbraně jsou tam podobné tedy stejně jak v HL2 a hádanky jsou asi tak nějak na stejné úrovni. Respkt "hádanky".

Ze začátku to je i celkem horor a bez baterky strašidelné víceméně nevím co na to více napsat, má to 9levelů a já jsem asi ve druhém -nedostatek munice zdraví...
    • Inquisitor
      Nečetl jsem o tom nic bližšího, ale je fakt, že to moc pozitivní ohlasy zatim nemá.
      • Jack1947
        Stejné jako Bombshell ale ne na games všechno všichni (veskoslav) ví nejlépe i když to nehráli. Takhle bych dal tak 60% a to jsem velkorysý.
        • Kdyz my hrajeme jen to, co si koupime :-)
        • Veskoslav
          Všichni jsou kokosi jenom já jsem Jack. Tohle jsi myslel? Jinak pusinko, už to mám projeté, osobně bych si to nekoupil, ale když to mám nasdílené od kamaráda, proč ne. Je to mizerné "pokračování", ale rozhodně nepotřebuješ tolik k zabíjení, co jsi popsal. Nejspíš si pleteš hlavu a tělo. Mimochodem z tvého příspěvku vlastně vychází, že HL2 už není "cool", ale je to lehký nadprůměr, protože kritizuješ věci převzaté právě z HL2.
          • Veskoslav
            Já to mám legálně. Ty ne. To je ten rozdíl...Jacku, nepoužívej cizí slova jako prequel atd. Protože prequel neznamená, že když začíná na písmeno P, že je to pokračování:) Toto je neoficiální fanouškovské pokračování, s kterým Valve nemá nic společné.
            • Jack1947
              Vím co hraju za hru respkt co jsem zkusil za hru, nicméně díky za osvětlení ted už vím že s HL2 to nemá nic společného (naštěstí?).
            • Veskoslav
              Ne Jacku. Ty jsi nepochopil. Toto navazuje na Half-Life: Opposing Force z 99. Ty kritizuješ prvky z HL2, které toto pokračování převzalo z 2. dílu a nenavazuje na starší techniky z HL. Toto není neoficiální fanouškovský prequel k 2. dílu, ale neoficiální fanouškovské pokračování Half-Life: Opposing Force. Víš vůbec co hraješ za hru?:)
            • Jack1947
              Jsem neveděl, že HL2 měl pokračovat takhle... *7*
            • Veskoslav
              Gratuluji Jacku, umíš hledat na wikipedii. Ale vysvětlím ti to jako malému dítěti. Toto není prequel, ale neoficiální pokračování.
            • Jack1947
              https://cs.wikipedia.org/wiki/Prequel *7*
          • Jack1947
            Je pravda že jsem HL2 nehrál jen ty 2epizody a ně si moc už nepamatuji. Je to spíše prequel ne... já nevím bud to budu projíždět s cheaty nebo se na to vykašlu úplně. Hlavně že já si to podle tebe měl koupit když ti to máš nasdílené lol.
    • Veskoslav
      Jsi lama. Tím jsi měl začít i skončit. Ten zbytek omáčky okolo jenom ukazuje, že pro Tebe je ideální CoD rambo styl. A na 99,87% sis to opět nekoupil.
      • Jack1947
        To je tvůj metr ? možná jsem lama ale jestli nepřátelé vydrří půlku zásobníku do hlavy tak něco asi není v pořádku ne? to ani nemluvě o tom že to není skill a ne rambo styl nemusím. Tak hlavně sis naklikal -5 a je klid. Proboha vždyt jsem se bavil u WOlfa:NO a OB ale tady to mi nějak nesedí...
        • Veskoslav
          Jacku, ty jsi nepochopil, že většina ti dá mínus už jenom proto, jak píšeš, jak si klidně sednu a dám popcorn než přijde můj fanoušek. Kapiš to?
  • Microsoft se obával, že Xbox Live Arcade "zkanibalizuje" maloobchodní prodej a tím zcela zničí konzolový průmysl.

Jo to znám, říká se tomu božský komplex...
    • Chim
      Přitom konsolový průmysl se zničí sám...
      • doufejme, že ne! Jinak by zbyly samé indie isometrické pitchoviny a nějaký F2P trash...
  • Vývojáři Gears of War 4 chtějí nabídnout 60fps v multiplayerovém módu.

Lol vždyť Xone sotva zvládne Witchera 3 na 900p při 30ti fps, tak jaké bude rozlišení zde? 480p? *1*
    • ringmancz
      Halo 5 běželo v 60fps, sice v dynamickým rozlišení ale běželo
      • dynamický rozlišení *15*
        • Jack1947
          Proměnlivé rpzlišení, kdy se propočítá co je lepší zrovna pro optimální herní zážitek kompromisy místo slibů bud 60fps nebo FHD. Za málo pěnez rozměřená muzika.
          • Tvl, co znamena "rozmerena muzika" ? :-D
        • Draken69CZ
          Parádní věc.
  • Tak dosavadni recenze FC Primal me zklamali na hru sem se celkem tesil ale ma cenu tak dvou stovek.
    Nejlepsi je recenze na konkurenci kde ma hra v minusech vlastne 3 nejdulezitejsi veci co se tyka samotne hratelnosti ale dostane 8/10, jako fakt nechapu. K tomu se da hra dohrat za 13 hodin co je na open world ostuda.
    Tohle uz je fakt spatny a pokud budou podibny hry dostavat zamky 6 a vic tak potes koste. Ta hra na PC snad dobre prodavat nebude, protoze tohle uz Ubisoft fakt prehani.
  • Jack1947

Far cry:Primal hrou roku ? Recemze asi to psali ve spěchu aby byli první nooo

http://bonusweb.idnes.cz/far-cry-primal-recenze-06u-/Recenze.aspx?c=A160222_111213_bw-ps4-recenze_oz
    • ty kráso, recemze... já už fakt umřu :D
      (na obranu Jacka, je to tak vopravdu napsaný na tom webu :o)
      • on tu recenzi psal nějakej Emanuel, tak to je pak jasný...
  • HTC Vive vyjde s cenovkou 799$ (=19475 Kč) začátkem května.

teď aby se v tom člověk vyznal v bleskovce v květnu a ve článku v dubnu
    • Kdybych za každou chybu bleskaře dostal 10 Kč, tak jsem boháč ... :-D
      • Draken69CZ
        Kdyby bleskař dostal korunu za každý debilní komentář tady...
        • Hele Draken, ono se tu někde rozdává něco zadarmo? *1*
          • Draken69CZ
            Občas jo stačí mít štěstí a taky na tebe něco zbude.
            • Jack1947
              Makewarnotlove si teda zmáknul jo ? Nebo ti to musí hodit tady kod až podnos aby ses vůbec obtěžoval *7*
          • Jack1947
            *1* *15* *2*
    • braveman
      omlouvám se za chybu a díky za upozornění
  • SEGA - Make War Not Love !

Due to high volumes of redemptions please allow up-to 14 days for a unique Steam code containing this content to be sent to you. We appreciate your patience during this time!

Je normální , že mi doposud nepřišly kódy ani z druhé části ? Chápu dobře , že jediná rada je obrnit se trpělivostí a čekat na to až dorazí mail s kódy ??? Jediné co fungovalo byl první kus ze Steamu , jakmile se měl člověk upsat , nedostal od Segy ani fň . *10*
    • Me teda druha cast prisla skoro hned, ted cekam na ten posledni balik :)
    • Jack1947
      Dostal ty 2hé hry, 3hry ještě nepřišli holt tam mají nával no. Důležitej je ale ten potvrzovací mail a ten mi přišel na všechny krom té 3.
      • Divné

Jaký potvrzovací mail *8* ... Přišla jen výzva k "subscribe" a přesměrování na stránku , kde potvrdili registraci emailu , ale nic dalšího mi nepřišlo ( natož potvrzení ...) :/
        • Jack1947
          No to jsem myslel, u toho druhého mi přišel jen email s kodem.
    • mám stejne problém, ale ještě včera tam bylo max 3 dny než příjde klíč
  • Jack1947

Division

Tak určitě potěšila supr optimilizace, doufám že ve hře bude více PVE misí protože ty mne baví hodně Dark zone je jen o lootu, kupodivu mně to stejně jako ostatní celkem bavilo. Až na pár blbostí co jinak úplně nevadí ale mohl by tam být třeba dřep, takhle bez krytí jste jak na ráně. Jsem rád že to jelo parádně a grafika tak hrozná není jak se očekávalo... hlavně to jede stabilních 60fps to se taky celkem povedlo. Jo a abych nezapomněl všechno úplně na max.

Více PVE misí tam snad bude v plné verzi protože to je zábava, VPV Dark zone už taková zábava není maximálně že najdete loot a ten si stihnete poslat. Nicméně. Pár hráčů si radši jde zastřílet když agent není nepřátelský nevidím smysl ho zabíjet. +jeden mně dokonce oživil. 3h 6minut hry, ale opravdu doufám v plné verzi ve více obsahu hlavně co se týče PVE složky aby se tam dalo taky něco sehnat. Těch komických situací kdy na vás běží nějaký basebalkář a vy ho pižláte samopalem naštěstí moc není.

PVE chceto z jednoho důvodu, přece nebudete zabíjet ostatní se zbraněmi z DZ... když staší mít nějaký větší level a pár lepších zbraní a zabijete je i tak. Nenazval bych to úplně survival spíše něco na půl cesty. Mezi.Nicméně bych se bá jedné věci a to že se to rychle přejí, pokud tam opravdu nebude dostatečně obsahu. Snad v plné toho bude více... nebo to přidají a ne jen pmocí DLC
    Tedy zatím dojmy veskrze pozitivní.
    • Obrazem: V otevřené betaverzi The Division můžete narazit na postavu, která vypadá jako Aiden Pearce (hlavní protagonista Watch Dogs).

Tak to je paráda, že sis to užil. Já měl pocit, že střídavě hraju Watch Dogs a střídavě Dying Light (u DL je to spíš prostě smůla Ubi, že DL vyšlo mnohem dřív). Což by nevadilo, když by to nebylo už tak okoukaný.

Za mě totální propad, nulová atmosféra příběhu a další přehypovaná záležitost od Ubi. Ani na ultra nastavení se mi nedostávalo kdovíjakýho vizuálu (leda bych si předtim pustil nějakou starší hru ;)). Proč jsou v ulicích lidi, když by mohli zónu klidně opustit? A proč je loot tak strašně omezený, když těch lidí v ulicích zase až tak moc není? A NPC, co všechny do jednoho maj problém s tim, když kolem nich přejdete ve 2m vzdálenosti, hlášky typu "to nemyslíš vážně" apod.? Nebo i nejobyčejnější lvl 4 nepřátelé ustojej úplně čistý 4 (i víc) headshoty? Obecně nejsem moc na multiplayer, tzn. je docela možný, že jestli Division cílí primárně na MP a SP kampaň je jen vycpávka, ale betaverze mě nepřesvědčila o tom, že bych u toho chtěl trávit čas.

Navíc označení beta je úsměvný, když to má být za 14 dní v prodeji. Celkově ale tak či onak super, že dali demoverzi k dispozici, tohle by měl být standard u všech AAA her (minimálně).
      • Jack1947
        Nej je že hodně lidí tam nahrálo 20-50 hodin a už ani plnou nemusí co *5*
    • http://alturl.com/vn75x
    • Veskoslav
      Jacku. Bez netu si to nezahraješ a to včetně SP. Takže ty jako pirát máš bohužel smůlu a beta byla poslední, co jsi nejspíš z Division hrál. Ledaže by sis to koupil, což je prakticky nereálné.

Dřep? Proboha na co? Snad máš všude okolo kryt, proč by jsi dřepěl uprostřed krytů? A ten zbytek? Opět klasická Jackovština. Mimoto v DZ zabít každého, kdo má u sebe hezku žlutou krabičku. Proč být milosrdný:)
      • Jack1947
        Napsal jsem když tam bude více PVE obsahu takto by vynahradilo tu chybějící SP složku nicméně, na čistě MP hru to je docela drahé + tam není jisté kolik bude do budoucna DLC. Zdali se to vyplaté.
        • Veskoslav
          Máš tam zcela regulérní SP část...Jacku, proč si o tom něco nezjistíš?
          • Jack1947
            Pokud podle tebe SP znamená že musíš být připojen k internetu takto pak žádné sp není...
            Maximálně tak náhrada za kampan nic víc nic mín.
            • Ronox
              Oh, boy :D
            • Jack1947
              Takže bez internetu sám můžeš hrát PVe? o tom dost pochybuji... nejdebilnější ochrana ze všech.
            • Veskoslav
              Bože...Víš, co znamená SP vůbec? Připojení k netu nic neznamená. Je to systém protipirátské ochrany. Stejně jako to má Diablo či Starcraft II.
        • Ronox
          Ale jdi ty brepto. Víme, že do budoucna budou minimálně tři DLC v rámci Season Passu a dokonce víme, co budou obsahovat. Jacku, Jacku ...
          • Jack1947
            No dobře, protože jsem to nesledoval tak jsem si to uvědomil až ted.
            Snad tam bude dostatek toho PVE, nicméně i v DZ je trochu PVE a zato dostáváte že zabijíte ty boty body.

Ještě jedna věc mi vadí, tu jsem nenapsal že musíte beztak zabíjet jak boti tak ostatní hráče jinak nebudete mít potřebný level a nebudete moc otevřít rozházené bedničky tudíž bude pro vás nová výbava tabu. Pokud tam byli bedničky s nižším lvlem tak jsem je nenašel a jsou tam i kempeří a nejspíše cheateři ale tak klasika no kde dneska nejsou že.
            • Jack1947
              A to je právě velký problém těhle RPG, dojedeeš max level a když není co dělat tak tu hru opustíš. Maximálně tam přidají nějaké nové Raids ale hrát pvp nemůžeš furt.
            • Ronox
              Perky, talenty, craft, mody na výzbroj, challenge, eventy, raidy atd. Ta hra má obří potenciál a pokud neusnou stejně jako Bungie s Destiny (které po TKK bylo skvělé, ale už nějakou dobu tam nemají hráči, co dělat), tak to bude super.
            • Jack1947
              Tak jasný no, ještě si zapoměl poznamenat že tam chyběl systém perků/talentů a craftování. Což může bejt opět zajímavé osvěžit hratelnost.

Nicméně snad to opravdu nezabijí těmi DLC. To by byla škoda. Ta hra vypadá zajímavě, konečně RPG skoro pro každého, jenže ten kdo jí nezkusil bude nadávat i nadále protože Ubisoft. Když on na tom snad ani nedělal moc. Zatím bych to ohodnotil tak na 7/10 ale to proto že tam spousta věcí chybělo no. Pná se třeba vyšlape i na lepší hodnocení.
            • Ronox
              Ta hra si má ukrojit hlavně co největší koláč z hráčů Destiny a zároveň z těch, kteří chtějí přístupnější PvP alá DayZ atd. Já strávil v obou betách dohromady přes 50 hodin a v partě se u toho královksy bavil a to zejména nejvíce v DZ.

Tu hru bys podle mě měl primárně hrát s kamarády, případně lidmi, se kterými si sedneš. Jeden večer jsme lovili rogue agenty a druhý jsme zase zdrhali při manhuntu. Co se týká PvE, tak by hra po spuštění měla obsahovat ještě hromadu challengí a hlavně raidy, pro 8+ hráčů. Dále v DZ bude hromada eventů a to hlavně "kalendářně" tématických. Takže sváteční, jako je tomu v ostatních online hrách. Taky se nechali slyšet, že tam budou nějaké režimy pro PvP, takže časem asi přibudou i separátní arény atd, ale zatím nepotvrzeno, co přesně.

Co zde oproti plné verzi nebylo, tak world bossové v DZ, skupinky nepřátel, které se budou různě spawnovat a chodit, jak po PvE, tak po PvP zóně. A hromada dalšího. Podle mě to dostává hrozný hate, jenom protože vydavatel je Ubisoft, ale přitom ty tři studia, která na tom pracujou, tak skvěle komunikují a fakt se snaží. Nehledě na to, jak bleskově pro open-betu opravili hackování a za celý víkend jsem nezaznamenal žádné divné chování jiného hráče.
            • Jack1947
              Ted jsem to hrál než to vypli a přišel jsem na jednu věc, hrál jsem ve skupině většinou s dětma protože jinak si neumím vysvětlit že po chvíly začli po každém střílet, navíc to byly rusáci a děti už od pohledu nebo poslechu. Takže ne takhle ne potom jsem byl Rogue i já, to se mi fakt vůbec nelíbilo.

Dokonce se mi stalo že jsem omylem postřelil jiného hráče a pak jsem byl zas nežádoucí ale jo sranda zabijení rouge nebo když už jste rouge a přežijete to tak dostanete větší odměnu. Nicméně, se obávám toho aby to nebylo stále dokola protože ai se respawnuje, takže dá se říct nekonečný expení v DZ... možmná tak na chvíly na zahrání pár hodin za den.

Když tam bude dobrej příběh nebo aspon hodně misí v PVE proč ne ale takhle chápu beta spoustu toho tam nebylo a není, nicméně se bojím aby to PVE tam nedolepovali postupně pomocí DLC takže dejme tomu 10misí a zbytek DLC co by štěpilo komunitu.Zbytečně byl by to taky risk od Ubisoftu. Navíc jsou tam bugy třeba ta první mise nešla jednou dokončit protože se vrtulník někde bugnul nemohl jsem sebrat svůj upuštěný loot protože tam nebyl.

Ta hra má šanci určitě bezesporu, nicméně to chce nějakou pár hodinovou kampan, tohleto až na to PVP nabídne kdejaká F2P.

Jj já víj že DZ má lvl na rank a PVE na LVL. Proto taky se musí člověk pořádně vyexpit v DZ aby si vůbec mohl koupit u obchodníka DZ lepší zbran to se mi nepovedlo no.
            • jakubc
              Hráče zabíjet nemusíš, stačí AI nepřátele, v Dark Zone leveluješ POUZE DZ rank, takže se vyleveluješ i PvE v rámci Dark Zone - ostatně PvE je hlavní i v Dark Zone, pokud tedy cíleně nejdeš po lidech, ale to je dost risk. A loot bude samozřejmě přizpůsoben úrovni oblasti...
  • Nevíte jestli ještě na twitteru existuje parodie na jaydeeho?
    • Lukyz
      Je tady nějaký historik, který mi dokáže říct, kdy se poprvé objevilo #máknoutsi ? *1*
      • ringmancz
        myslím, že během E3 2014. jaydee si mě zablokoval, takže podle hashtagu to nenajdu, ale můžeš to zkusit ty
        • Asi to smazal, protože jsem to nenašel *9*
          Každopádně je sranda kolik lidí si z něj dělá pr*el *1*
          • njn uspech se nepromiji
    • Inquisitor
      https://twitter.com/JaydeeczParody
      • Děkuji
    • Vogon
      Otázka by měla znít takto: "Lze parodovat parodii?".
      • Tilwaen
        Nelze, ale jako náhražka nám to musí stačit, když se přes ambasadorovo mocný ban filtr nedostaneme. Resp. dostali bychom se nepřihlášení, ale to už je moc máknutí si a já osobně mám radši leháro. Časový manažing je důležitý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit