007: First Light – recenze filmové akce s Jamesem Bondem
-
Troška nechápem to kritizovanie, že ide len o lineárnu arkádu a nie hru na štýl Hitmana. Nie že by som tu obhajoval IOI alebo túto hru, ale veď to predsa hovorili, že to bude presne takáto skriptovaná akcia. Z ukážok, ktoré ukazovali, hra nikdy predsa ani nepôsobila ako Hitman. Hra vždy pôsobila skôr ako Uncharted. Tak len trocha nechápem.
-
-
Podepisuji každé tvé slovo. Ta hra NIKDY neměla být přeskinovaný Hitman. Mnoho lidí se hře smálo a neustále poukazovalo na to, že tvůrci Hitmana dělají dalšího Hitmana s názvem 007. Jenže vývojáři JASNĚ deklarovali, že tak to nebude. A není. A je to dobře. Věřím, že tohle bude dalece nejlepší 007 hra. Myšlenkové pochody typu: "Vývojáři Hitmana neumí nic jiného než Hitmana," mě fakt připadají velmi zvláštní. Je fajn, že haterům zavřeli huby. Kéž by takhle dobře býval dopadl Glum. Kdyby značku dostal do ruky někdo, kdo by se ho zhostil se ctí jako IOI u Bonda.
-
-
Presne tak, uplny suhlas! Ja som rad, ze je to linearna akcia. Navyse sa odohrava z casti aj v Tatrach. Co tu clovek nema mat rad? :D
-
Kdyby to tak bylo, tak zas všichni brečí, že je to jen reskin hitmana a bylo by to špatně… lidi musí na internetu furt kňučet
-
-
-
poté co jsem si přečetl recenzi jsem si to předobjednal :D taky mě to láká, Uncharted mě bavil a to že je to lineární mi vůbec nevadí :D Hitmana jsem hrál (snad každý díl) a osobně jsem rád že to není na stejné brdo, Hitman her je za mě už dost a je fajn že přišli s něčím jiným. Navíc potřebuji odpočinek od Nioh který mě stresuje víc než práce XD
-
Ako clovek, ktoremu je zle, kedykolvek vidi pri hre napisane "sandbox" alebo "crafting", som velmi rad, ze 007 taky nie je a tesim sa po dlhej dobe na "dalsie Uncharted". :)
-
Tak tohle je ale velká nádhera! Bond to válcuje jako 🐷Viz: Hodnocení!
-
Skripty, radši vynechám.
-
Diky za recenzi. Necekal jsem, ze novy herni Bond dopadne az tak dobre, podle dosavadnich ohlasu. Necekal jsem Hitmana, spise Splinter Cell v podobe akcniho spektaklu (coz asi tak nejak odpovida), takze mi to jako minus neprijde, i kdyz vetsi priklon ke stylu Hitmana by mi take urcite nevadil. :)
-
predobjednal som celkom som sa rozohral tento rok... a toto bude asi posledna vacsia hra kym nebude dawnwalker...
-
Už zítra! Budu muset odložit rozehraného Baťu (velmi kvalitní hra), nedá se nic dělat. Na tohle jsem se až příliš těšil a velmi tomu věřil. Neměl jsem důvod IOI nevěřit. Kor potom, co předvádějí s poslední iterací Hitmana. Ze záběrů a deep dive videí bylo znát, jak moc si vývojáři značky 007 váží, kolik do hry vkládají péče (IOI jsou srdcaři) a že to bude zjevně mix Uncharted a Hitmana s příklonem k nalinkovanější hratelnosti (a více opulentní, třaskavé, filmové akce, jako je tomu v Bondovkách). A také že ano a je to naprosto v pořádku. Aspoň hateři nebudou dál žvanit o tom, že to je reskin Hitmana. Ne, není a nikdy ani nebyl. Kdo poslouchal vývojáře, ten v tom má jasno od začátku vývoje hry. U konkurence svítí dokonce 90 % a Indian je hodně nadšen ve své videorecenzi. Tohle je přesně ten letní titul, který si představuji na letní večery po dni stráveném venku na slunci! Akcí nabitý nářez, sem tam stealth, Aston Martin, Bondí gadgety a nádherný glacier engine, který jsem na Hitmanovi vždy obdivoval. A i jeho vyladěnost na PC. Doufám, že hra pojede jak po drátkách (píšu před čtením recenze). No, už zítra edice se zlatou maskou!
-
-
Vidiet, ze si fanusik! :D
-