Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže po X době jsem si to včera zapl.... a páni ta hra je skvělá.

Ta grafika mě na začátku odradila takže po instalaci jsem to hrál 15 minut a od té doby jsem na to nešáhl. Včera jsem si chtěl dát pauzu od všeho toho přemýšlení v POE1 a opakujících smrtí v Mortal Shell 2 tak jsem si to zapnul a po hodině zjistil že ta hra je prostě WOW. Všem co váhají kvůli grafice, dejte tomu hodinu dvě a přijde vám  to pak zcela nepodstatné. Když na mě poprvé přišla noc s fialovým nápisem něco je ve vzduchu a otevřely se hned vedle mojí postele fialové portály měl jsem hodně nahnáno. K tomu žádný proud, všude tma a já stál před portálem s hodinkami a čekal až odbije noc před sebou nastražené 3 hřebíkové miny a čekal..... Pak přišla 6 ráno a když jsem myslel že nic a bylo to pro efekt tak na mě z portálu vyskákalo hromada malých šmejdů, samozřejmě jsem zpanikařil a vběhl do těch min..... Pro info spustí se i pod vámi a v mém případě mě to na místě zabilo. Ale jako zážitek to byl pořádný. Stejně jako ustřílet robota tužkami... Než jsem přišel nato že stačí jedna mina a několik koleček s doplněním a robot je dole....

• Tak ja taky nebyl uplne presvedcen. Ale pak koukam ze je to v plusku, tak jsem to stahl a nekdy to zkusim

• Jevo83

Asi chapem, preco v recenzii nie je ziadna zmienka o vizuale (ta cast “krasne vykresleny svet” sa asi tyka skor dizajnu nez grafiky)…. Z obrazkov a videi sa mi to zda dost nepekne, rozumiem ze pravdepodobne to bol zamer, ale ak by to vyzeralo ako moderna hra, skusil by som to… takto ma to vcelku odradza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit