AKTUALIZOVÁNO: Nové DLC pro Zaklínače 3 se má odehrávat v Zerrikánii
-
Zajímalo by mě, jestli vydají nové DLC v nějaké sběratelské edici.
Sběratelská edice předchozích dvou DLC měla v sobě sadu herních karet Gwent. Byl jsem fakt nadšen. 😀
PS: Očividně z karet Gwent bylo nadšených mnoho lidí. Těch se ty kartičky prodávají na burzách za 150-200$ za kompletní sadu.
-
dle vseho to dlc ale nebude delat cdpr ale outsourcuje to jine firme
-
až to bude za dvě eura ve slevě, tak si to možná vyzkouším:)
-
A právě proto, že je to deset let stará hra, tak dorostlo nové publikum, které si řekne: "Hele, vychází DLC k W3 o kterém jsem tolik slyšel, ale ještě ho nehrál. To si koupím celý balík (nejspíš za cenu jiné AAA hry)." DLCčka vždycky zvedají prodeje základní hry a tady by to mohlo být docela významné.
-
Ciri a Zkouška trav? To už je na mne trochu moc...
-
...jejíž pokračování je jedna z nejočekávanějších her svýho žánru.
To se bude prodávat jak rohlíky...
-
No ne že bych jim to nepřál, já bych to koupil třeba hned, kdybych mohl, ale uvidíme uvidíme...
-
které se prodalo přes 60 milionů. I kdyby se prodalo 5- 10 milionů, tak na tom vydělají balík.
-
https://www.youtube.com/watch?v=Tdf_19_FmxM
:D :D :D
-
Hele, určitě těch kopií neprodají patnáct. Ale přece jen je to rozšíření k deset let staré hře.
-
Jsem rdy. Mohlo by to ukázat hejtrům, že ti co odešli z CDP, byli nahrazeni kvalitně a vlastně bych to rád věděl, jak na tom CDP je.
Že by druhé DLC nominované na hru roku?
-
A taky za ten ranec očekávají solidní prodeje DLC 😀
-
Jako že to bude úplně nová mapa ve stylu Vína a krve? Notvl. To muselo stát ranec.