Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hru se neskutečně těším a o víkendu se jdu plavit do Karibiku :D Jinak recenze pěkně napsaná, přiznám se že i kdyby měla 2 z 10 tak do toho jdu ale 8 z 10 je krásná známka :) 

• Za mě není slabší nový obsah ani Assassin Hub žádná vada na kráse, tohle je pro mě osobně pořád 10/10. Nejlepší AC hra a jedna z nejlepších open-world her vůbec.

• sakra zase jsem klikl na nahlásit místo reagovat, prosím ignorujte moje nahlášení, každopádně souhlas  za mě taky nejlepší díl ze série s tím že jsem hrál úplně všechny díly, druhý nejzábavnější pro mě byl Origins kvůli zasazení v Egyptě i vcelku povedený příběh, jinak třeba různé fantasy vzhledy mi nevadí ve hře, beru to jako když už máš příběh dohraný a chceš  se vyblbnout proč ne, hra je od toho že to je hra nepotřebuji věrohodnost na každém kroku  

• Hidden

Otazka, pokud by se mel Black Flag Resynced prirovnat k modernim dilum AC - da se rici, ze je pocitove a designove diky vsem vylepsenim zminovanych i v recenzi s nimi srovnatelny a nebo v nem je nejaka "zatuchlina" puvodni hry? Pro priklad co myslim uvedu remake Oblivion - sice vypadal vizualne tak nejak (s rezervami) soudobe, ale to ze je to jinak stara hra bylo ze vseho dalsiho videt na sto honu.

• cms.sarka-tmejova

Na mě právě působí moderně, jen bez těch věcí, co se mi na moderních AC začaly zajídat, zatímco zatuchlinu vyvětrali. Ale chápu, že to je subjektivní a někdo špatně skousne, že třeba na spoustu míst existuje jen jedna daná parkourová cesta apod. Stejně jako nemůžu soudit z pozice člověka, co původní verzi nehrál a sérii zná třeba až od Odyssey.

• Hidden

To jsem chtel vedet, diky za odpoved. :)

• Proky

Zatuchlina? BF byl pořád lepší než 3 nejnovější assassini. Kéž by ty nový díly dostaly více té zatuchliny, jak píšeš. Od Origins to už není ono

• Hidden

Tou zatuchlinou nemyslim ani tak herni mechaniky nebo pojeti, ktere jsou treba sice starsi, ale porad i dnes funguji, ale veci, ktere jsou proste uz objektivne prekonane. Puvodni Black Flag jsem nehral, takze v tomhle nemuzu srovnavat, ale kdybych mel vypichnout jednu vec treba v pripade zminovaneho Oblivion, tak world building/level design proste je v remasteru dnes uz bolestne zastaraly.

• Jevo83

Jediny problem tych hier zadefinoval v ich pociatkoch paradoxne Vaas, tym ze spropagoval definiciu sialenstva.

Komicke, ze prave ich vlastne herne svety ju splnaju na 100%.

Forma ja vzdy krasna, len ten obsah…

Japonsko uz bolo skutocnym utrpenim a pribeh ma lepsi hadam aj commander keen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit