Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic

Jediné, co se člověk dozví z uživatelských recenzí, je "byla proti hře nějaká review-bombingová kampaň?"

• mě hra baví, ty kosmetické balíčky nejsou nuceni si lidi kupovat, výbavu která vypadá dobře lze získat i hraním včetně takové co je opravdu unikátní.  Koupit si navíc něco co odkryje celou mapu docela kazí pocit z průzkumu a dobrodružství takže mě to nějak neláká 

• Freelanceři se většinou mezi zaměstnance nepočítají a tím pádem jejich odchod není propouštění. Znám to ze svého předchozího zaměstnání:

Manažer: "Zrušili jsme čtyři full-time pozice"
    Hlas z publika: "Ale odešlo přece víc než deset lidí."
    Manažer: "Jak jsem říkal, není to žádné propouštění, jen reorganizace, ti lidi odešli dobrovolně a zrušili jsme jen čtyři full-time pozice."

Realita: Odešli dva s plným úvazkem, čtyři s polovičním a asi osm externistů (tedy prakticky všichni). Málokdo úplně dobrovolně. Externistům okamžitě vypověděli smlouvy a ostatní dostali časově omezené nabídky na odstupné.

• Jevo83

Tazko hodnotit prepustanie, ked nevieme ci to neboli naozaj len pozicie na konkretny projekt. V tom pripade je ten hate o to trapnejsi, ze freelancing a project based hiring je strasne in a kazdy spravny ig influencer je zaroven freelancer😀 

DLC ma tiez vobec nevytacaju ak su len kozmeticke. Tak je to spravne,  ci co chcu hraci? Aby to bolo pay to win? 

Ubi ma dost problemov, ale zase nadavat im za kazdu cenu je take internetove…

• iSpirit

Já proto raději doporučuji Backloggd.

Hodnocení větších her klidně může mít přes 100 tisíc hodnocení, vyfiltrují se tak trolové a pokukd akceptuješ mainstream pohled, dostaneš přesnější čísla než na Steamu či na Metacritic. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit