Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

A to ukradl i jméno! Looser jeden Avonský!

• Corvus

Přesně... Tihle copy/paste agitátoři internetových diskuzí! :-D Těm pšenka kvete za každého režimu! 🤡

• Corvus

Jo to byl vynikající rozhovor. :-D Do roku 2030 novej führer ČR nebo aspoň  městyse Zásady poblíž Železného Brodu! :-D

• Corvus

"...vlastní ego a bublina dožene k úplné retardaci a rezignaci na kritické myšlení." - absolutní souhlas!

• Corvus

Aktuálně se Baniel pustil do meteorologů a předpovědi počasí. Píše dlouhé příspěvky a rozbory o tom, jak je celý hydrometeorologický ústav banda diletantů a srovnává počasí s cikánkou vykládající karty. Je smutné, že nechápe pojem PŘEDPOVĚĎ a ohromně se rozčiluje a vysmívá tomu, že PŘEDPOVĚĎ nedokáže PŘESNĚ určit počasí na 1000 %. Inu, rád by po vzoru rudých khmérů poručil větru a dešti. Prostě erudovaný odborník na veškerou problematiku lidstva a všechny obory lidské činnosti. Je to v podstatě novodobý polyhistor, který obsáhl veškeré vědění světa již za svého života. Je ale také možné, že to je prostě jen kok*t. Kdo ví? ¯\_(ツ)_/¯

• Corvus

Souhlasím! 😛

• iSpirit

kdo je to?

• iSpirit

nech toho.... 

• Derp_1337

Neexistuje nic takového jako negativní reklama. I negativní reklama je reklama, to ti řekne každý dobrý markeťák.

Mnoho slavných osob žilo z z negativity. Je to uznávaný business model. 

Např. Vémola se rád choval jako namyšlený frajer a hajzlík. A lidi pak platili za streamy zápasů z UFC, aby se podívali jak Terminátor Vémola "dostane nakládačku". A peníze se Vémolovi sypaly do kapes.

• Derp_1337

"Claire se opravdu povedlo. Už se blížím do finiše..."

Nic proti tvému názoru. Když se ti hra líbí, tak se ti líbí. Kudoz. 

Ale zajímalo by mě, jak se ti to bude tak moc líbit i po dohrání. Když tak napiš. Spousta lidem se totiž nelíbil ten dost neuspokojivý konec. Dost to sráží pocit z hraní, když konec je udělán tak, že skutky tvé postavy během hraní jsou bezvýznamné.

• Nějaký Shakespeare taky obšvihl/inspiroval se lorem a příběhem, kde se dalo, a pár lidí ho doteď uznává.

• Pořád používá "v zásadě", takže je aspoň v tomhle konzistentní.

Odpor vyvolává taky prodavač nožů a rumu ve formě jeho (přicmrndávače) moderátora.

• tenhlecten lakatosh je stejnej jako ostatni madari, bude omilat tu svoji propagandu jeste ve chvili, kdy uz mu bude rus tancovat na dvorku

• 0011

Tak nás pouč, kdo to je, tvůj druhý profil? Hulibalda, Prstoklad pubertální profilovky, datum založení stejný den večer, čirá náhoda... ale ok nechám se podat, jaká herní žurnalistická legenda se specializací na jrpg se skrývá pod těmito 2 profily(jestli jsi to ty Petře tak jsi u mě fakt klesnul)? A druhý dotaz, není ti to trapný?

• vonTossis

Souhlasím, že je tady JRPG ne vždy přijímáno kladně (primárně v diskuzích). Nevím ale jestli vysmíváno. Já mám s JRPG těžký vztah  - některé věci mám rád hodně, některé patří dokonce mezi můj top, některé věci jsou pro mě až příliš (v různém významu - moc jiné, moc přestřelené apod.). Ale tím výběrem, co rád mám, bych se určitě za fanouška označil. Zrovna já, fanda všeho mainstreamového. Což jsi asi usoudil z toho Horizonu, který ti pořád leží v žaludku. Protože když máš rád Horizon, už jsi méně člověk a nemáš právo hrát JRPG, ty nulo jedna. :-)

• vonTossis

Jakože pokud mám mít rád JRPG, tak musím mít rád i FF? Respektive to, že ho nevidím jako vítěze, tak ho už ho nemůžu mít rád vůbec? Nebo třeba to, že se mi v žebříčku nelíbilo více věcí? A jak to vůbec souvisí s tím, že je úplně v pohodě mít rád obojí, respektive každý to své? 

• iSpirit

určitě. Co koukám na loňské vyhlašovaní, tak píšeš u vítězství Rebirth. " Ale ne"

Nebuď pokrytec alespoň.😉

• iSpirit

já to vidím opačně, JRPG tady zrovna na stránkách je vysmívaný žánr a najednou všichni hraji JRPG.

Zrovna ty tak. Fanda Horizonu a všeho mainstreamového. 

😂

• Prstoklad

"U hráčů, co začnou psát kolik let hrají daný žánr, je skoro jistota, že ten žánr nehrají, nebo hrají jenom okrajově."

Ty vůbec nevíš kdo to je, že? 😂

• vonTossis

E33 si prostě drze dovolilo vlézt do světa JRPG a to se neodpouští. Je to povrchní, plytká hra, která tém opravdovým JRPG nesahá ani po kotníky. Je nepochopitelné, že to někdo má rád, a pokud už to někdo má rád, tak prostě nemá vkus a JRPG nerozumí. A všechno je podplacené, GOTY nedávají smysl a všichni jsou úplně mimo. Přitom jde jednoduše mít rád to svoje nebo dokonce obojí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit