„Běžte hrát Sons of the Forest,“ vzkazují tvůrci Subnauticy 2 nespokojeným fanouškům
-
Subnautica mala vždy silné environmentálne posolstvo a inak tomu nie je ani u dvojky. Kto dohral EA tak už vie, že hlavná úloha je záchrana "World Tree". Už očividnejšie to ani nemôže byť, no niektorí ľudia to stále nepochopili a chcú vyvraždiť pol oceánu. Takže za reakciu od devs palec hore 😉
-
-
Ja si myslím, že "niektorí ludia" nechcú vyvraždiť pol oceánu, len dobrý a vyvážený survival...! 😉
-
Přesně tak. Podepisuji každé tvé slovo. Psychopati, kteří vyhledávají jen vraždění na všech úrovní, mají na výběr z nepřeberného množství titulů. Vývojář to napsal příkladně. Nic arogantního na tom není. Subnautica není pro každého, toť vše. To by si jiný člověk mohl stěžovat na absenci zase něčeho jiného. A kam by to pak vedlo? To by ta hra ve finále musela mít vše a pro všechny. Asi jako kdybych přišel do hospody a stěžoval si, že zrovna v té, co sedím nemají oslí penisy. Co si to jako ten hospodskej dovoluje! Taky by mě poslal sednout si do jiné knajpy, že?
A vzhledem k tomu, že do hry budou už teď proudit jen samé laskominy a parádní obsah, tak bude hra bobtnat a bude čím dál lepší. A to je skvělá už nyní! Nelituji ani centu! Vlastně hlaíře, Steam už umožňuje přepnout na naší měnu :-) -
-
O tebe je známe, že si Fanboy, ale že uplne všetkého, a odmietaš akúkolvek kritiku, absolutne každej hry, ale odporúčal by som trochu triezveho uvažovania, lebo hráči žiadne "oslí penisy" nechcú, len aby tie potvory, čo ťa tam žerú, boli trochu "realisticky" zranitelné...sloboda názoru...
-
Asi tak no. Jediná vec s ktorou by sa dalo ako tak súhlasiť je, že je tam zatial málo spôsobov ako agresívnu faunu odohnať. A tie čo tam sú, nie sú až tak účinné. Takže by bolo super, keby tam neskôr pridali niečo lepšie. Lebo nie je nič otravnejšie ako keď si buduješ bázu a vkuse ťa pri tom okusujú alebo do teba vrážajú nejaké malé rybky 😀
-
-
No přesně. Vůbec to není o zabíjení jo nebo ne, ani já bych nechtěl mít ze Subnauticy nějakou stupidní střílečku. Ale bojím se, že vývojáři ten svůj environmentalismus doženou tak daleko, že nám nedají žádné praktické možnosti, jak predátory zahnat nebo nějak zneschopnit. Už u jedničky to bylo o nervy, když vějičkové torpédo nezafungovalo, jak mělo, a leviathan mi zničil ponorku, na kterou jsem grindil od nevidím do nevidím.
-
-
-
-
Řekl to dobře... a je fajn, že je tu survival bez zabijení.
-
Tak to ja si zahrám radšej ten Sons of the Forest 😛
Moje decká to hrajú, moje decká to baví...ale.
Chépem, že chcú vychovávať, ale toto je asi už ten druhý extrém, nechcel by som, aby to bola akože "strielčka", ale keď ti všetci môžu ublížiť, ale ty nikomu...tak je to STUPID !!
Je to survival, a to akože som vegán, alebo jem syntetickú stravu?? 😂
-
Klasicka chyba, rici svemu hraci/zakaznikovi naprimo: "O tomhle nase hra neni, bez pryc." se nikdy zrovna zvlast nevyplatilo, jak se v minulosti presvedcili i firemne vyse postaveni lide (jako Soderlund, sveho casu v EA). ;)
-
Mile rád však je to lepší než tahle hovadina
-
-
Hrál jsem jak Forest, tak SotF, no klasický survival, kterých je tu mraky. Subnatica prostě necílí na vraždění nepřátel. A říkat něčemu, že je hovadina, je jen ukázka tvé blbosti.
-
-
Oh tak promiň že se tě to tak dotklo ale survival je o přežití logicky že ti tma půjde o život a rozhodně lepší forest než nějaká volovina ve vodě 😂
-
-
O zivot Ti pojde aj ked prestanes nakupovat potraviny alebo nebudes vediet zohnat pitnu vodu… nie je vzdy nutne sa hned ohanat sekerou po ludoch😀 je dobre ked je v ramci zanru na vyber…
-
-
-