Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda že ta hra nevyjde třeba i na konzolích, jsem si jistý že by se nový hráči našli

• Smegma

A šlo by to tam vůbec ovládat? WoW jsem nikdy nehrál, ale pár záběrů jsem viděl a přišlo mi to jako 100% PC hra která by asi v konzolovém portu byla problematická.

Stačí se podívat na Diablo II Resurrected, kde v konzolové verzi Necromancer měl tak 60% původního potenciálu.

• já hrál wow do dragonflight a měl jsem namakrované 3 spelly na myši co mi stačily, kromě PVP které mě nebaví a raidů na které jsem nechtěl chodit.  Myslím že by to určitě šlo, takový Neverwinter má ještě víc spellů a na ovladači je potřeba podržet L2  aby se přepnulo na druhý bar což takhle řeší víc her třeba POE a jde to v pohodě 

• RodneYCZ

Uz ted existuji addony, ktere ti pridavaji podporu gamepadu. Takze nejak to ovladat jde, ja jsem to sam pouzival na Steam Decku na levelovani, farmeni a proste "casual" hrani. Netroufl bych si to vzit do PvP, raidu, dungeonu... ale asi se najdou takovi lide. Vsak kdyz jde dohrat Dark Souls na bicich...

• Na letošním Blizzconu právě oznámili, že to konečně jde ovládat na gamepadech a co jsem zběžně četl reakce, tak je to i použitelné. Takže podle mě se na port na konzole (minimálně "mateřský" Xbox) chystají

• Morraw

Jiste. Na konzolích je treba Elder Scrolls online nebo FFXIV. WoW jde třeba hrát i na steam decku

• Sjee

ESO má hodně jiný combat, proti WoW, je tam 5 spellu na dvou barech které se přepinaji, WoW to sice teď u některých class hodně oklestilo, ale pořád je tam toho víc.

• já hrál wow do dragonflight a měl jsem namakrované 3 spelly na myši co mi stačily, kromě PVP které mě nebaví a raidů na které jsem nechtěl chodit.  Myslím že by to určitě šlo, takový Neverwinter má ještě víc spellů a na ovladači je potřeba podržet L2  aby se přepnulo na druhý bar což takhle řeší víc her třeba POE a jde to v pohodě 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit