Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potrebuju vic Marathonu, mam tam 630h a nemam dost. 

• ono značka Marathon už má takú zlú reputáciu, že si myslím, že už sa to zachrániť nedá, a také počty ľudí, čo by uživili ďalší vývoj hry tam už nikdy nedostanú a Sony už podľa už len kalkuluje ako dlho tú hru musia ešte udržať pri živote, aby nemuseli hru refundovať ako to spravili pri Concorde.

• Namax

Marathon jsou úžasné audiovizuální orgie a má velice zajímavý svět i lore. Škoda že je to vše zamčeno za nekompromisním PvP, kde si lama jako já neškrtne. 

Mně na něm například nejvíc bavilo plnit kontrakty jak solo. Což s přidaným PvP elementem bylo často dost napínavé, ale ještě častěji frustrující...

Pokud by vydali singleplayerovku nebo PvE, tak bych si to rád zahrál a do toho světa se opět ponořil.

• člověk by si řekl že po úspěchu DOOM'16 se vrátí vícero starých fps her... jako právě například Marathon :D Škoda

• iSpirit

ano, ten art style je za mě také úžasný, ale náplň pro hráče, který hraje čím dál méně, je tak hra navždy zamčena.

Kdyby tak vizuálně podmanivou hru udělali se zaměřením na single či právě něco ve stylu Destiny, mohly být čísla jinde. Za mě je brutální nedostatek FPS her na konzolích  a to hlavně v takových kulisách. 

Ale nejsem si jistý, že by se mělo omlouvat Bungie. Sony si přece přálo dělat tenhle styl her viz Condord či  Fairgame$.

• Hidden

Nove vedeni zrejme konecne zjistilo, ze se jim jejich hamiznost s Destiny dlouhodobe moc nevyplatila. Ale pokud povraci odstraneny obsah a pripadny dalsi nebude zase jen nejaka dojicka na penize, proc ne a mozna to Bungie udrzi nad vodou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit