Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

No to přijde trošku jako blábol. Lidi nehejtili původní konec, protože by byl konec hry, ale protože nedával smysl. Hráč neměl jinou možnost než se obětovat a jít do místnosti plné radiace, která znamenala prostě smrt. Zatímco se vedle vás culil companion Fawkes (?) - spřátelený Supermutant imunní vůči radiaci. A nepamatuju si už přesně, ale když jste ho prokecali, tak vás odbil tím, že je to vás osud a vy musíte do té komory jít 🤷‍♂️

• Derp_1337

Zcela logickým koncem by bylo, kdyby super mutant tam zašel, opravil to, vrátil se zpátky a všichni vesele žili dál. Jenže scénáristé Bugthesdy si řekli, že by bylo zajímavější, kdyby se hlavní postava musela objetovat a umřít.

Bohužel Bugthesda neumí udělat dobrý scénář. A ten stupidní konec F3 je jeden z mnoha důkazů.

• Áno plot Twist jak sviňa

• Já hru poprvé dohrál před necelým rokem na Steam Decku. V době vydání mi bylo 16 a v době závalu next-gen her tahle ošklivá divná a nemotorná věc spadla do kategorie "když to všichni chválí, tak si to asi někdy zahraju, ale ne teď". Trvalo to dalších 16 let a zahrál a bavilo mě to, nyní hry víc beru jak jsou a přizpůsobím se (u starých her, u nových mi to moc nejde, protože obsah pro obsah není hra, ale frustrace). Ten konec mě fakt naštval. Nečekal jsem, že pak nepůjde hrát, nechápu, co oni na tom nechápou a to TES neznám. Ale zároveň už jsem toho měl asi tak akorát a zas tak mi to nevadilo, i vzhledem k tomu, že ten konec byl fakt debilní.

• Fallout 2 muzete hrat dal i po dokonceni hlavniho pribehu a titulcich.

Jinak velka jednicka za zapracovani v.a.t.s. do novych Falloutu, to se jim povedlo skvele.

• KrPa

nevidim nic prelomoveho mezi vats ve F2 a F3...

hlavne ze jsou vats asi pres rok rozbite ve F4, to se jim taky skvele povedlo 😂

• Nechapu, proc by neco co se povede, melo byt hned prelomove.

• ALHAZRED

Keď som hral Fallout 3 ja, normálne som mohol po ENDE, pokračovať, mal som na výber...dokončil som ešte jednu vedlajšiu úlohu, s malou holčičkou, na tej lodi...boa to už je kolko rokov, a šmitec ! Ten koniec bol taký kolosálny, nech mi to to fanboys 1,2 prepáčia, až ma mrzí, že som neprešmejdil úplne všetko, a potom sa to už hrať "nedalo"... BTW 130 hodín nechám v máloktorej hre...po tom KONCI...to už proste nešlo...

Rád by som, niekedy, konečne, prešiel 1 a 2 , kúpil som to asi 5x, ale ten začiatok neprekusnem...ani za svet :-D... 

• Tak skus. 1 a 2 su pre mna najlepsie Fallouty. Dohral som niekolkokrat, a to vacsinou hry viackrat nehram. V principe iba tieto Fallouty a Disco Elysium.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit