Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Fajn dojmy. Počkám si na plnou. Není kam spěchat. Kor 13 dnů před Crimson Desert, který zaplácne zbytek roku, kam potřebuji vměstnat ještě Lego Batmana: Legacy of Dark Knight a Gothic 1 Remake, nemluvě o Fable :-D Strašný! Musím to do 19. března překlepat. Ještě, že je tolik parádních dem v rámci Steam Next Festu. Zrovna hraji FATAL FRAME II: Crimson Butterfly REMAKE Demo a moc pěkné to je! Hnědý pruh bude! 😂

• To zas nebudes mit ani cas jit na zachod,vid,ty hnedy pruhu..?😁

• Přemýšlel jsem že zkusím, ale podle toho co čtu, kolik mám času a kolik herních restů bych měl dohnat, tak si počkám na final (snad odladěnější) verzi.

• Davies182

Nikdy jsem nepochopil a nepochopím žánr roguelite.

Tak úžasně vypadající RPG, a jde z wishlistu jenom proto, že fakt nehodlám přicházet o výbavu a cyklit se v repetitivních permadeath 😭.

Holt si dvojí dávku času ukousne Gothic.

• Tak ta zábava je hlavně v metaprogresu. Začínáš jako chcípák a o pár runů později už to masíš hlava nehlava. Já jsem až překvapen jak mě to baví, teď třeba hraju 9kings a je to ideální hra když není moc času. Nebo třeba odemykání nových postav v achilles survivor... a úplně topovka před asi rokem byl karate survivor. 

Prostě když nemám náladu na nějakou epickou pařbu, tak tenhle žánr je super únik. 

• Inquisitor

jo říkal jsem si to stejný. škoda

• KrPa

studiu drzim palce, vypada to hodne slibne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit