Crimson Desert na sobě urputně pracuje. Tento týden zlepší obtížnost i ovládání
-
Souhlas s poslednimi komenty- pres 150hodin nahrano..-nespecham, uzivam si to-mapu nemam zdaleka celou odhalenou - pribeh ve 2/3.. I pres to, ze hra dovede poradne stresovat a nastvat.. ma obri zabavnost a hratelnost. I po tolika odehranych hodinach dovede prekvapit necim novym, nejakym "wow" efektem.. Jeste zminim ze od cca 30te hodiny , jiz bossy čítuju, protoze se proste nechci nervovat - a vubec mi to hratelnost nekazi..ten svet je uzasne rozmanity a moznost dostat se všude, je neskutecna:)
-
Ja i pres prvotni skepsi o hre i take diky nemoci, jsem jiz v CD utopil stovky hodin a mohu vklidu napsat, ze ty penize do hry investovany se mi mnohonasobne vratily se spoustou zabavy ,ale i frustrace a ano, hra ma spoustu chyb a nedodelku, ktere jeste bude treba odladit a dodelat, ale i presto vsechno jsem dostal do ruky OW hru s neskutecnym a obrovskym svetem, kde mohu delat co se mi zamane a to je presne to, co od takove hry ocekavam. PS Za nejvetsi nedostatek ve hre povazuji krkolomne ovladani a take lepsi inventar je ve hre opravdu treba. Inventar je takovy jeden veliky chlivek a jsem rad, ze to konecne zmeni a doufam, ze udelaji i kolonku zvlast pro quest itemy, ktere jsou nutne pro dokonceni a nebude se stavat, ze to hrac vyhodi, nebo proda.
-
Já jsem taky neodolal a koupil. Ale ještě čekám na tento patch kvůli ovládání na klávesnici a myši a pak to rozkotlím...
-
Mám ve hře skoro 100 hodin a na barvy si nestěžuji. Každá oblast má svoji paletu, a proto je každý region lehce rozpoznatelný a má svoji atmosféru. Konkrétně třeba v horách je paleta bledá a poušť je až přepálená. Ale například mlžný les nebo bažiny je zpracovaný tak "realisticky" že smekám. Je to opravdu úžasná hra a je až neuvěřitelné co ten engine "utleská". Všude zvířata, hmyz, a klidně ve vyšších desítkách kusů. Za mě úplná lahoda. Užívám si tu svobodu kdy vás hra nikam netlačí. A všechno má čas a hra vás to naučí postupně. Někomu může vadit že to není realistické. Ale to je za mě právě ta výhoda. Hra s tím počítá a reaguje na to jak hrajete. Upozorní když vám něco chybí. 10/10 A ta podpora je omračující. Vylepšili všechno co mi na hře vadilo (inventář,ovládání,atd.....)
-
ono taky záleží, jak je ta noc dělaná, pokud je pouze jako tma, tak to dává smysl, ale třeba v Dragons Dogma 2 byla noc dost atmosferická
-
Tak pak je asi neco hodně špatně v základní hře. Každopádně pres trainer se dá zapnout permanentní den, což je super. Obecně nemám rád noc ve hrách.
-
Blbe ovsem je, ze vsechny ty reshady a mody, ktere na to jsou, pak zpusobuji prilisnou tmu pri zatazene obloze, v noci a v interierech. Hraju od zacatku...
-
Nehraju, ale na tu presaturovanost je naštěstí k dispozici ReShade, který tomu dodá více realistickou paletu.
Jinak je dobre, ze na tom makají. Ja to vidim až tak na konec roku, kdy těch oprav tam bude co nejvíc.
-
Zeptam se (tech, co to hraji) - ty zprasene cernocerne stiny, presaturovanou jasne zelenou travu, dosti mizerne nasviceni, kdyz je pod mrakem a tak podobne uz upravili a nebo je to porad stejne? :)