Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Diky za zevrubnou, vtipnou a zabavnou recenzi. Zjevne Crimson Desert bude potrebovat jeste nejaky cas na dolazeni, odhlednu-li od nezbytneho cirkusu a mizerneho pribehu/questu, ktere jak se zda, se Pearl Abyss bohuzel zatim stale nenaucil napsat. Ale tak casem.... proc si nezahrat jako oddechovku. :)

• A bublina praskla...78 metacritic... GOTY my ass. Po X recenzích a několika videích tak nějak všude stejné:

• Jo super velký svět, zábavný playground, cool interaktivita a skvělá explorace
    • Hádanky úplně všude, ale buď totálně primitivní a nebo zbytečně zamotané
    • Spousta vizuálních bugů a bugů co tě nutí reload save a přijít o progres, bugy co znemožňují pokračovat v úkolu, atd
    • Pop in textur (to čekal každý) ale je to fakt nechutný teda, ještě teď na těch nových záběrech co jsou...
    • Svět docela hloupý, myšleno NPC a interaktivita s nimi nulová
    • I audio stránka nic extra... jednou hraje krásná hudba a pak hraje znovu, ale potichu, že není slyšet... Stojíte vedle vodopádu a slyšíte zvuk jak pomalá voda z kohoutku, atd
    • Postavy a příběh "lol" - to je tak nějak jednohlasné
    • Hra dělá vše, vše tak nějak na půl a bohužel neví pořádně co bude
    • Spoustu věcí uděláte jednou a pak nemáte důvod znovu

Jako TLDR/TLDW je to prostě MMO, akorát někdo vypnul servery. To jsem od toho čekal, dle všech informací, ale za 70 euro ne, počkám na nějaký 50% off. Asi pokud si mega fanda Zeld a nevadí ti bugy/glitche, tak to bude pro tebe no.

A btw nezapomínejte jak bylo řečeno, že mikrotransakce tam nebudou PŘI VYDÁNÍ... I na twitteru PR manaže reagoval "I SAID AT LAUNCH"... Takže tak :)

Jinak tedy recenze zde fajná, tak nějak jde 1:1 se světem, co si myslí většina. 

• Sakra tady někdo hodně chtěl faul této hry. 😂 Dokoukal jsem review od Fightingcowboy a v podstatě se s ním shoduju ve všem co se týče očekávání této hry. A hlavně jasně popsal že tam naopak e hromada dynamických eventů. 

Day one buy na pohodu.

Jo a hromadu těch audiovizuálních bugů řeší day one patch, přece jen má přes 40 gb. 

Story neni takový superlativ narativ jako E33 nebo Witcher, je to Zelda/Elden -like hra. 

Ale u mne poslední roky obecně platí že to co je na games.cz 6-7 u mne je 9-10 a naopak. 

• MATYNIKY

Takhle nějak si popsal Skyrim,jen o dost chudší. Ten rozptyl recenzí je dost velký,jsou tam i desítky ale taky třeba jen 4/10. Já jsem teda spokojenej, mě tenhle Zelda styl úplně sedí 

• jindra.veliky

Super dlouhá recenze. Asi zítra vezmu i když se teď bojím, že na ty bosse nebudu mít nervy. 

• Stormangels

Jo, to mám taky obavu, nejsem Souls hráč :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit