Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

Tak nějak.jsem se prokousal až k pitu 120 a dal je to alespoň pro mě  nehratelné, sajrajt na zemi a neustále stuny zapříčinuji jeden IK za druhým a ten neskutečný balanc postav se také moc nepovedl.

• wakorejsek

Zábavné to je, pěkně to i vypadá (zvlášť design většiny paladinského brnění je super, a vlastně mě přesvědčil ke koupi), příběh se povedl.

Měl bych ale jednu velkou výtku k Diablu IV obecně, a sice environmentální hazardy (nevím jak to říct česky, sorry jako) či co.

Jelikož už od D2 hraju zásadně hardcore postavy, opravdu mě dokáže naštvat, když se svým vymakaným hrdinou s plnou ancestral výbavou, který bossy dává se zavřenýma očima na jednu ránu, jen tak procházím Helltide na Torment 1 (protože jsem opatrný), když tu náhle BUM! a je po mně.😱

Ano, při tvorbě postavy potvrzuji, že o ni můžu přijít z jakýchkoli důvodů, ale uvítal bych alespoň damage recap, abych věděl, co se to sakra stalo.😠

Nebo třeba varování, že hrdinové Sanctuary trpí vrozenou srdeční vadou.😂

• Jevo83

“Udelal ze 4ky jeden z nejlepsich dilu serie”

Citam to tak, ze najlepsia je samozrejme pre vacsinu 2ka, 1ka to zacala takze ma cestne miesto a mobilne Immortal ci co to bola za blbost vsetci ignorujeme.

Takze ta veta znamena, ze 4 je lepsia nez 3?😎

Mna asi najviac bavi prave 4ty diel, nehanbim sa priznat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit