Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Namax

Automatické škálování je největší debilita herního byznisu za posledních 20 let...

• Morraw

Naposledy jsem hrál v 10. sezóně. Při aktuálním návratu mě čekalo několik nemilých překvapení.

1. Změna skilltree, takze rozbity build. 2. Cely equip sel do legacy, takze muzu farming znovu. 3. S bídou jsem se dostal z T3 do T5, kde samozřejmě nepadají Legend/Ancestral veci, takze nevim, jak se posunu výš. 4. Nevěděl jsem, ze musim po konci sezony přeházet veci z truhly, takze jsem ztratil stovky itemů 🙂

A nesnáším ty sezony. Nebaví me farmit od nuly. Ty bývalé sezony by mohly s nějaký zpožděním implementovat do Eternal Realm. Takze ted mam s 15. sezonou docela fomo, ale ještě potřebuju prvni dohrát obě expanze abych odemknul zbývající endgame aktivity.

• nahlášení prosím ignorujte, klikl jsem blbě, souhlasím s tebou, nechci říkat že ta hra je špatná to bych nehrál každou sezonu ale to co píšeš je reálný problém už jsem každou postavu hrál minimálně jednou a dostat se do endgame od lvl 1 není úplně zábava hlavně z důvodu malého množství obsahu v sezonách, reálný obsah sezony je tak na 2 hodiny a pak se to pořád opakuje.... a ty aktivity jsou barevné portály.... aktivování monolitů.... jinak udělané barevné portály..... nightmare dungeon+... Diablo má štěstí v tom že nemá třeba na konzolích takovou konkurenci, na PS5 je to reálně pouze Path Of Exile který mě ale baví mnohem víc protože tam ty sezony mají obsahově mnohem více nabyto + výzvy co drží hráče aby to hráli, akorát to procházení kampaně pokaždé je taky za mě docela nesmysl... a někteří nepřátele pak s kombinacemi map mods, atd. jsou broken, třeba takový co se regeneruje a nejde zranit fyzickým poškozením a má 3x násobný resistance proti elementům :D

• Morraw

Jako sezony jsou fajn pro aktivní hráče. Hra mě baví, ale cítím se momentálně poškozený 😀 nějaké aktivity s cílem by mohly být i pro ostatní, ať to pak neni jen grind toho stejného. V D3 jsem ty sezony tolik nepociťoval, nebo tam spíš na začátku ani nebyly.

• jj, ethernam realm by měli určitě udělat lépe 

• twicer

Jojo, na navoněné sliby a různé formy monetizace jsou špička v oboru.. Tak třeba budou mít na popáté štestí a omylem to vyjde. :)

• v tomhle s tebou souhlasím na 4 mě štve nejvíc právě to že za většinu kosmetických předmětů chtějí nehorázné peníze, chápu to třeba u hry jako Path of Exile která je free ale kupoval jsem si Diablo 4 za plnou cenu a mít tam kosmetické předměty co stojí pomalu víc než celá hra je neuvěřitelná zlodějina, to i ve 3 se dalo získat mnoho kosmetických předmětů hraním hry jako křídla nebo peta když jsem našel Pet Goblina.....  nebo si pamatuji Falcon Wings z té jedné bedny v úrovni nebe jak jsem se snažil najít a nakonec mi padly 

• Smegma

Zase jako upřímně, kdo by chtěl v Diablu nějaký debilní křídla? Tam je strašně vidět jak je Blizzard odtrženej od reality když tam přidává takový kraviny...

• chybička- Diablo III a místo IV je tam V :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit