Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • faitheater

Nechte si GTA VI, tohle bude gamesa s velkým G! Alespoň v to doufám :D

• hulibalda

Jako že tam toho půjde dělat víc než v GTA? Nebo jakej má důvod tyhle odlišný žánry spojovat?

• faitheater

Kdo je spojuje? Jenom říkám, že se daleko víc těším na tohle, než na GTA. 

Tím chci říct, že právě, že ve hře nemusí být bambilion aktivit a tisíce km2 mapy, a přece může být pro hodně hráčů lepší. 

• Smegma

Žádnej. Jen se prostě spousta lidí potřebuje vymezit proti GTA, protože... já vlastně ani sám nevím proč....

Je jasné že si po těch častých prohlášeních nové GTA skoro nikdo nekoupí. Už teď je mi Rockstaru líto, asi to chudáci budou muset zabalit 😢

• faitheater

Nějak si to moc bereš k srdci. Jednoduše jenom říkám, že se daleko víc těším na tohle, než na GTA. Co je na tom špatně?

Ve hře nemusí být bambilion aktivit a tisíce km2 mapy, a přece může být pro hodně hráčů lepší. 

• mr.clayman

Já se ještě těším na Tides of Annihilation, ale když před pár lety oznámili A:I 2, byly to malé Vánoce pro mě.

• Davies182

Přesně tak, za mě aktuálně nejvíc nejočekávanější hra - všechny ostatní jsou několik koňských délek za ní. Zdravím RE: Veronica.

• Smegma

Osobně by mě spíš zajímalo jak dopadla Amanda, protože jestli se dá prvnímu Isolation něco vyčítat, tak je to závěr...

• Nedohrál jsem ani jedničku ale snažím se :D Na dvojku se také těším 

• TheRKD

Dohrál jsem, ale možná by bylo lepší, kdyby ne. Konec je nejslabší pasáž celé hry, přitažené za vlasy, přehnané. Ale před ním paráda. 

• mr.clayman

Doporučuju vydržet. 😀 Já to dohrál asi pětkrát. Ke konci je to už slušná jízda. I ve VR to stojí za to, ačkoli je to reverse-engineerovaný fanouškovský mod.

• Tenurri

Taky zatím ne, je to o infarkt :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit