Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sainten

Okey, nejpozději od slov o obřích nohách, kráčejících vysoko v mlze k nějakému Cthulhu jsem hyped af.

Parádně napsaný 👍🏻 

• JohnyTheZik

Díky za dojmy, těšim se.

A nechci bejt zbytečnej rejpal (mimo to, že první FPS pro RE nebylo Village, ale RE7), ale nevydalo se mimo Silent Hill pořádně už SH4? IIRC ta byla někde v Ashfieldu, ačkoliv tam nějaký propojení skrz Waltera bylo.  

• Smegma

První FPS Resident byl Survivor (sedmnáct let před RE7), pak ještě byl Survivor Code Veronica. Při střelbě ten pohled využíval i Dead Aim. Pak tu ještě jsou Umbrella Chronicless a Darkside Chronicles.

• SlavicBes

nie, prve FPS bolo Resident Evil Survivor

• cms.jakub-malcharek

Ajo, jasně, myslel jsem RE7, napsal jsem Village :D

jj, Room byl mimo, pamětníci vědí. Beru ale, že byl na stejném kontinentu (snad jen nějakých pár hodin autem? V Downpour je na to narážka) a ve stejném kulturním prostředí, mimo US se nepodíval. Očekávam brzy ten východoevropský Silent Hill.

On i SH: Short Message se odehrával v Berlíně, ale slušní lidé o Short Message nemluví.

• JohnyTheZik

Hah, fair enough :D nemám co dodat

• osobně jsem myslel že F už nebude Silent Hill a hodně mě překvapil jak atmosférou tak i ten příběh který byl opravdu skvělý (5 x dohráno abych viděl všechno) takže už nejsem skeptický a jsem zvědavý jaký pokroucený příběh bude mít tenhle díl. Osobně si myslím že se opět nebude jednat a klaďase (takový v Silent Hillu nekončí) Celý ten koncept her mi přišel jako forma očistce pro duše  těch co udělali něco strašného a nedokázali se s tím smířit.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit