Experiment: Který hrad je v Heroes of Might and Magic III nejsilnější?
-
Přiznám se. Nezaplatil jsem si premium. Ale nejsilnější jsou elfové, díky 2x střílejícím lukostřelcům. Stačí si je dostatečně ochránit a půl armády padne, než se k nim vůbec dostane.
-
no právě, hlavně když ti černí draci jsou imunní proti magii a mají myslím 150% bonusového poškození proti titánům, každopádně jsem díky experimentu dostal chuť si to opět zahrát a už jedu Horn of the Abyss :D
-
Já o Heroes napíšu vždycky velmi rád :) Ted bude v early accessu vychazet ta Olden Era, tak k tomu taky neco bude. I kdyz nevim, jestli pomerovani hradu, protoze jak tam maji dva ruzne upgrady, nevim, jak bych to namichal. No, popremyslim.
Ad WoG, tak tam to uz delsi dobu nevysel update. Nevypada to, ze by byl v sktivnim vyvoji, ale u techto komunitnich modu clovek nikdy nevi. Na Factory v HotA se cekalo taky strasne dlouho.
-
Dekuji zase na me dychla minulost meho mladi. :-D. V minulosti jsem hraval WoG a Horn of the Abyss. Neuvazujes o podobnem srovnani u HotA? Jak to vlastne vypada s WoG je jeste v aktivnim vyvoji?
Jo a ceske nazvy mi taky cinili problem. -
Pro mě byl vždy nejsilnější Soutok.
-
No taky jsem myslel, že to draci trochu víc rozseknou :)
-
Díky moc! Jo, dělal jsem to tak trochu pro ty, co to hráli v češtině, taky jsem spíš zvyklejší na anglické názvy nebo všelijaké zkomoleniny :)
-
Super článek, ale přiznám se, že ty české názvy hradů pro mě byly utrpení a neustále jsem musel přemýšlet o jaký se vlastně jedná 🙂
-
Mě vždy bavila nejvíc kobka, která jsem čekal že si bude vést lépe, s tou nekropolí jsem počítal že bude někde dole. každopádně moc hezký experiment 😃