Fatekeeper – první dojmy z duchovního nástupce Dark Messiah
-
Jo je to krásný a dobře směřovaný. Ty první výhledy a útočiště v horách, pak i to prostředí ve vyprahlých skalách, ale rychle to kouzlo přešlo a stalo se to strašně repetetivní. Prostředí mě po chvíli nudilo a nedávalo smysl. Všechno to interaktivní prostředí je příliš okatě předpřipravené pro hráče. Začlo mi to připomínat spíš takový tech demo. Ale za ty prachy slušný.
-
Moje dojmy jsou zatím hodně vlažné. A to tak vlažné, že jsem to krátce po úvodním tutoriálu smazal. Takový pocit ze zásahu je mnohem lépe udělaný třeba v Dying Light/Dead Island. Počkám si až na plnou verzi.
-
-
tak to jsi vlastně nezkusil ani jediný reálný souboj. ty jsou náhodou docela zábavné, doopravdy v duchu messiaha. jestli se jim povede vyladit ten skill tree, předměty a obtížnost, bude to zábavná hříčka. za těch 8E co stál ten early acces to rozhodně bude ok;)
-
-
Když jsem vlezl do místa, kde byl rošt s bodáky opřený o stěnu, tak jsem byl hned odma :)
-
-
-
dark messiah neměl mluvící krysu, příběh komentovala vtělená sukuba. krysu má fatekeeper. opravte si první odstavec ;)