Fire Emblem: Fortune’s Weave – recenze masivního taktického RPG
-
Extrémně se těším, je to pro mě jedna z nejočekávanějších her roku a před vydáním jsem si po třetí prošla Three Houses. Každopádně stále čekám na doručení krabicovky :D
Nikde jsem se moc nedočetla, jak je to tedy s případným S supportem hlavní postavy/avatara a párovanými endingy ostatních postav? Pro mě je tohle vždycky takový koncový cíl celé hry a bez toho si nedokážu představit, že bych například Three houses hrála 3x :D ... mnohdy jsem mapy zbytečně protahovala, aby postavám skákaly mezi sebou srdíčka, jak potřebuji :D -
Jak by napsal Korvus. “Těším se až si do toho šaška vnořím a budu ÚPLNĚ ponořen.”
A teď vážně.
Těším se. Dagdan Collection už čeká. Pro mě osobně herní událost tohoto roku. 3H byl postavený hodně na příběhu a postavách, Engage bylo z tohoto pohledu zklamáním. Jsem rád, že se vrátili ke skvělé napsaným postavám a příběhu.
-
-
Ty par... chlape zatracená, kdes jí sehnal? Jinak věc vkusu, osobně mám Engage radši, Three Houses mají hezčí sběratelku, to jo. Za mě je pořád Awakening nepřekonaný, nemyslím si že na tom Fortune's Weave něco změní, ale vydání každého dílu je pro mě událost, těším se hodně, i když tentokrát bez sběratelky 😐
-
-
Normálně u zeleného slizáka. Objednával jsem hned jak zalistovali a měl jsem štěstí.
-
-