Forza Horizon 6 – recenze závodního Japonska
-
Přesně z tohoto důvodu jsem už vynechal Forzu 5, a tím pádem mne nenalákala ani 6ka. U 4ky jsem si užil spoustu zábavy, ale až postupně spíš ke konci , když už jsem měl odemčenou celou garáž, tak jsem si z toho udělal takové technické demo a oceňoval zpracování jednotlivých aut.
Ta progrese ale prostě nedává žádný smysl. Jak již autor zmiňuje, už na začátku můžete mít díky Deluxe edice/vytočit si v točce několik super aut, a nějaký pocit z exkluzivity a chuť si ty auta prohlížet je ta tam.
Škoda, ale holt doba je taková - všechno rychle, hned a plnými doušky.
-
Proč? Jak píšou v Bibli, "všechno zkuste a dobrého se držte". FH hraju stylem, že nové auto vyzkouším, když se mi líbí tak ho trochu potuním, a když se mi s ním pak dobře jezdí, dám si ho do oblíbených. Když pak chci závodit nebo jen tak jezdit po okolí, vybírám přímo z oblíbených aut, kterých jsou nižší desítky, a ne z několika stovek odemčených vozů.
-
Výborná recenze, díky!
Tady se s žádným autem nestihnete pořádně sžít a navázat s ním vztah. Auta se do vaší garáže valí horem spodem
Tohle je přesně to, co mi vadilo v poslední Forze a chybí mi od doby starších NFS - žádný vztah k autu, žádná radost z nové součástky nebo vyhraného auta, prostě jen další hromady do sbírky.
-
Já to vždycky bral spíš jako závodní kategorie, než cokoliv jiného.
-
A pro ty je tady rune😁
-
Zajímavější ale je, že jsou (bazarová auta) leckdy do jisté míry potuněná – vizuálně i výkonnostně, což z nich činí další unikát do sbírky, který v obchodě nekoupíte.
To moc nechápu jak funguje - to je unikátní tuning, který nejde na stejné auto koupené v obchodě aplikovat, nebo jen random naházené tuningové díly? Protože co jsem koukal na videa tak ty slevy jsou kolem třeba 10 %, což je úplně nic. A jsem si jistý, že stejné auto v aukci zakoupím třeba o 50 % levněji, často už taky potuněné.
-
Vzhledem k růstu reálných mezd a dalším faktorům je i těch 70 usd málo. Hráči jsou holt takoví socani, kteří mají problém dát i 20 usd.
-
Jelikož si moc často hry vysokorozpočtové korporátní produkce nekupuji, chtěl bych se zeptat, jestli těch €70 je už dnes standard, nebo jde v tomto případě o důsledek vysokých cen ropy?😂
-
stejne silny myslis to ze maj stejne bodu? b=700 a=800 atp.?
tak v tom jsou sakra velky rozdily
ja teda nemam cas ani schopnosti na tunning, ale kdyz si stahnes nejaky potuneny auto vs jen dokoupeny soucastky nebo blbe potuneny, tak jsou tam klidne nekolikasekundovy rozdily na kolo
a pak jsou tam jeste lidi s manualem a na to jsou jeste vykonnejsi verze, ktery na packovaci ani nejdou poradne uridit, ale vykonostne jsou jeste o krok dal -
Třeba když si oblíbíš nějakou nákupní tašku, tak ti vydrží dýl a můžeš s ní závodit proti supersportům.👌 Ale jo, je to trochu divnej systém.
-
Já sem teda nikdy nepochopil,k čemu je výkonostní tuning.Když vždycky závodíš se stejně silnejma autama,jako máš ty.
-
Dík za recenzi! Hra už se případně dá preloadnout na game passu, těšim se.