Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi33

Tak rychle na to, zabere to tak 50-60 hodin času.🙂 A hlavně už dělají na nové Mod of the decade edici, takže to pak zabere další desítky  hodin 🙂

• cumpi33

Jakožto totální srdcař musím říct, že slabší závěr je za mě problém všech dílů. Jakmile se člověk dostal do závěrečné lokace, tak mě to přestalo bavit. V jedničce chrám, ve dvojce ostrov, trojka byla tak rozvolněná, že to ani žádný pořádný závěr po herní stránce nemělo. Nejlépe na tom byl snad Archolos, který jsem fakt zhltal úplně komplet. Nicméně jsem rád, že ta hra takto dopadla a že je o ni zájem, i když si ji v dohledné době nemůžu zahrát. Snad udělají i dvojku 🙂

• Já ještě před tím musím dohrát Ash and steel (snad už je odbugovaný a snad mezitím opraví i Gothic)

• aspa

ja už jsem zmínil pod těmi tipy, proč je to remaster a proč by se to nemělo prodávat jako remake. Ten souboják je příšerný a zamrzl 20 let zpátky, je to definice "clunky" combatu, ale zkus to, vykašli se na meč, jeď luk a magii, ten melee combat je na rok 2026 neakceptovatelný.

• Morraw

Chvíli jsem to zkoušel, jestli mě to chytne a taky to na mě nepůsobí jako remake. Hlavně ten soubojak mě úplně neuchvátil. Mimo kdysi dohranou trojku pro mě tahle série asi nadále zůstane mrtvá. Takový Black Resynced vypada o dost lépe a i ten bych osobně považoval za lepší remaster.

• AnanasDzus

Číselné hodnocení beru jako budoucího výherce nejlepší “sedmičkové” hry, je to tak? :)). 

Ale ne, celkem hodnocení ve finále chápu. Pro fanoušky série je důležité, že se remake povedl a nechtěj vyvolat na vývojáře Spáče. Což už jen to je velký úspěch. Pro ty ostatní je to kvalitní sedmičková hra v současném stavu. 

• Davies182

Super, hádám, že se ti o tom pak bude chtít možná i napsat, když letos vyšel ten remake 🙂.

A pokud ne článek, tak aspoň na zmínku v podcastu se těším (nebo koment u zdejší diskuze 😛), zdar!

• cms.jakub-malcharek

Jojo, taky jsem si to náramně užil! Archolos mám v plánu na letní sucho!

• Davies182

Hrozně si to užívám.

Sice to zase jako všechny hry "od piraní" hraju tím stylem, že nejdřív všecko prozkoumám a vykosím, a pak za xxx hodin začnu teprve odehrávat kapitoly, ale nevadí 😄.

Zatím nějaký 7. level a toulám se přírodou u tábora, ze skillů mám cca jen lockpicking, kapsářství a kovařinu, ale jde to 😅.

Zítra na to padla dovča, tak se těším, přivstanu si ☺️, čas u toho utíká neskutečně rychle... od pátku jsem to v podstatě nevypnul 🤷.

Nostalgie jako blázen, a ta hudba je bomba.

JAKUBE, doufám že se chystáš na ten Archolos, anebo už jsi to hrál - vážně je to top strop. Gothic 4, fakt.

• aspa

Je škoda, že díky tomu, že hra zůstala eurojank, zůstane skryta před mainstreamem. Remake měl tohle opravit, bohužel neopravil. Samozřejmě ten základ je pořád skvostný.

Já bych ještě vytkl absolutně nesympatického hrdinu se šileným účesem plného šumu díky TAA nebo čemu. Absolutně nechápu vlasy UE5. Většinu času čumíš na postavu a v roce 2026  neumí tvůrci udělat vlasy. Tohle není problém samozřejmě jen tvůrců, vlasy v UE5 jsou kapitola sama o sobě viz Silent Hill 2 či E33, ale tady mi to tedy vadí dost, jelikož hrdina má charismatu rozjetého brouka. To, že v dialozích dost často místo postav, koukáš na ruku nějaké postavy, je taky nepřípustné. Těch chyb je tam tolik, že doporučuji ne-fanouškům počkat tak půl roku- rok a na slevu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit