Gothic 1 Remake – tipy a triky, jak přežít v Kolonii
-
Hraju chvilku a ještě nemám ověřeno jestli funguje strategie co byla u původní verze - vylézt na šutr a pálit po nepřátelích co nemohou za vámi =ez win. :D
-
-
Několik kusů zvířectva jsem takhle upižlal, ale většinou je buď schopný vylézt za mnou, anebo po prvním zásahu šípem odsprintovat mimo dostřel 😬.
btw všiml jsem si, že na mě neútočí bandité, jen různě po mapě hlídkují u svých jeskynních brlohů - není to bug, jsou neutrální?? Minimálně v G2 rovnou útočili, co vím.
-
-
jo ti šmejdi zdrhaj :D to je škoda, stejně ale půjdu primárně na luky.
-
Nevím, jestli odpovím správně (starý Gothic jsem hrál naposledy někdy před Koronou, takže si ho už prakticky nepamatuji), ale za tu dobu co hraji remake, jsem zaznamenal následující:
Pozor spoilery..
"Bandité" spadají do Nového tábora a pokud jsi se k nikomu nepřidal, nejsi členem nějáké "proti frakce" např.: Starý tábor nebo jsi přímo členem Nového Tábora, tak útočit podle mého nebudou , pokud nechtějí vysomrovat prachy. Ale to musíš přijít prakticky na dva metry k nim a spustit dialog (nemám zdaleka projitou celou mapu za těch 15hodin). Ku příkladu kousek od Nového tábora je taková jeskyně a pokud nejdeš vyloženě dovnitř, zaútočí na Tebe jen, když vlezeš až na konec a to až konkrétní osoba po spuštění dialogu.
Ve dvojce byli bandité už odloučeni (buď to byli uprchlí vězni z jedničky, nebo třeba guilda zlodějů atd..)A proto na Tebe asi útočili sotva Tě spatřili.
Jak říkám, je to dlouho, co jsem to hrál, takže to ber s rezervou.
Jinak si hru náramně užívám. Prakticky nemám žádné problémy (1 crash za 15 hodin).
Je to jako se vrátit do dětských let.
-
-
Díky moc za odpověď, tušil jsem, že by to nějak takto mohlo být 🙂.
Mám nahráno nějakých 24 hodin, je to pecka největší, super nostalgický návrat do doby před 25 lety 😎, a užívám si to pomalými doušky - v podstatě se jen pořád motám kolem tábora a po nocích lootím truhly všem po celém campu 😀.
-
-
-
-
taka otazka, viem ze ide o remake/remaster ale recenziu mate v plane ci nie?
-
-
Ve čtvrtek
-
-
autor clanku aj gothic realne hra ci len preklada zahranicne weby? mount NESTOJI ziadne skill pointy ani rudu.(vsetok material na quest sa da uplne v pohode zohnat za par susnov)
doteraz si pamatam recenziu na Elex, kde autor hru totalne odflakol a napisal recenziu po par hodinach z coho pramenilo mnoho lzi.
Tak dufam ze tentokrat to v redakcii niekto hra fakt poriadne.
-
-
Špatně jsem to tam popsal, myslel jsem tím, že získat jej stojí LP a rudu na naučení doprovodných skillů, hlavně na lov kožešin vlků (pokud si je samo neobstaráte jinak). Formuluji líp.
-
-
I ty vlčí kůže jde koupit, takže nestojí získání mounta žádný skill point.
-
-