Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenže kromě technických problémů (které, jak píšeš, se dají obejít méně detailní grafikou) je tu ještě problém z nadpisu článku: 17 milionů prodaných kopií ročně je naprosto šílený vysavač na potenciální zájemce o něco podobného. Jasně, spousta lidí má dohráno a ráda by zkusila něco nového. Někteří dokonce i ve slabším zpracování. Jenže nováček v žánru nebo občasný hráč si prostě pořídí GTA XY, většině to bude stačit. Něco s grafikou 15 let zpátky je neosloví. Lidi neradi snižují svá kritéria

• Pravda. Kolikrát jsem přemýšlel, jak by mně osobně stačila hra v grafice jakou má i třeba GTA SA, jen aby to bylo dobře optimalizovaný a bylo tam hodně aktivit, dneska by šel v tomhle vytvořit i fakt obří svět. Mít tam spousty možností, fajnovej příběh a tak dále.

• Morraw

Ty městské akce vymřely. Jeste Sleeping Dogs a Saints Row. Přitom je tam velký potenciál. Ale jak říkáš, dnes se sází na jiné žánry a modely a Indie tyhle věci úplně nezvládne.

• Vstup do tohoto žánru je dnes enormně náročný. Už to bohužel platí o libovolném žánru (závodní hry, střílečky a velká RPG by mohly vyprávět), je to daň za technickou kvalitu. Já bych si klidně zahrál hru s vizuálem GTA IV, ale nikdo si ji v Áčkové produkci netroufne udělat. Přitom nezávislá scéna jasně ukazuje, že grafika nemusí být stále lepší. Jsem zvědavý, jestli to někdy někdo pochopí a zkusí a jak (ne)uspěje. V době Renderware byla technická laťka a finanční náročnost možná tak na 1/20 proti současnosti a proto tu konkurence byla - třeba True Crime je škoda. Z modernějších první Watch Dogs byly slibné. Ale pak už nic.

• škoda že neni víc podobných her na způsob gta. Když už někdo něco takovýho zkusí, je to buď obří kravina nebo technická ruina, nebo obojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit