Hell is Us – recenze adventury, která vám potrápí mozek
-
Z recenze mi docela učaroval námět a vykreslení světa zmítaného válkou a zvěrstvy, kterých jsou lidé schopni, ale absence mapy a obava, že se někde zamotám a budu nucen neustále hledat pomoc na Googlu, mě spíš odrazuje.
Demo jsem hrál a byl z něho spíš rozpačitý. Byl to takový zvláštní mix a nejsem si jist, že se trefoval do mých preferencí. Asi si to nechám ujít.
-
-
Presne moja obava, ze to skonci tak, ze stravim mnoho hodin zbytocnym pobehovanim hore dole 😐
-
-
Super recenze , krásně se četla ,díky 👍. Hru určitě pořídím , dost mě to láká a demo bylo super . Jen tento měsíc to nedám protože dostane přednost Cronos na ten se těším už od oznámení a hned v pátek se do něj pustím 😁
-
Mno, recenze mě oproti demu docela navnadila. Přišlo mi zajímavý, ale nezábavný, stejně tak optimalizace nebyla jak je u UE5 standardem nic moc + jsem měl občas pocit, že některý objekty jsou z asset store 🤷🏻♂️
Zatím si to vykládám tak, že počkám na recenze (Mortismal Gaming), zhodnocení optimalizace (Digital Foundry) a nějaký ten patch. Pak nižší obtížnost kvůli otravným soubojům a bude z toho třeba fajn kousek na podzimní večery. Díky za recenzi.