Herec z Kingdom Come: Deliverance si v Praze otevře staročeskou hospodu
-
No neni to zrovna jednoducha lokalita na nove hospody, ale preju, at vydrzi a hlavne at to alespon neni ve ztrate.
-
-
Taky moje první reakce - v takové konkurenci to bude mít chlapec těžké. Ale pokud se mu podaří odlišit, třeba že to bude středověká hospoda od herce, kterého znáte z KCD, tak by se to mohlo ujmout.
Ale to by musel dost zainvestovat do interiéru, aby to bylo fakt stylové.
-
To určitě není, ale pochopil jsem to tak, že tam hospodu koupil a jen ji předělá k obrazu svému. Takže žádná nepřibyde. Sice je tam jedna vedle druhé, ale co jsem to na Vinohradech zběžně sledoval, tak to nevypadalo na až tak rychlé výměny majitelů a velké procento zavřených zkrachovalých. Uživit se tam tímhle způsobem dá i s omezenou klientelou, ale samozřejmě záleží i na tom, jak zvládne ošéfovat i tu druhou - nákladovou - stranu.
-
-
No, pokud je mi znamo, ta puvodni na danem miste byla vice jak pul roku zavrena, takze by se to dalo definovat jako "nova". Ale tak ci onak, konkurence je tam velka i kdyby to bylo jen pokracovani stavajici v jine podobe, tak snad se zadari.
-
-
-
Ok, chtel jsem se podivat na jejich web a chce to po me prihlaseni ? :D
-
-
Predpokladám, že je to formulár na prihlásenie do newslettru, samotný web bude postupne dopĺňaný, resp. sputený až pri otvorení alebo tesne pred tým.
-