Insider: Far Cry bude první akt nové generace série. Ubisoft upouští od extrakční střílečky
-
UBI je v pasti, to je zřejmé. A i když je to moloch, asi z té pasti není cesta ven.
Kdyby mělo být na mně abych jako UBI manager definoval, jak má vypadat zcela nový FarCry,,, asi dám raději výpověď. Mám totiž dojem, že ať bych ho navrhnul jakkoli, bude to už prostě z principu špatně. Určitě pro komunitu..
Osobně mě jako hráče UBIsoftem políbeného minimálně žádné jejich hry neuráží. Nemají tendence sbírat ceny jako TloU2 nebo RDR2, ale prostě tvoří takovou tu "sedmičkovou" zábavu pro masy..
A pokud nehrajete všechno, co vyjde, není to zas takový problém. Odehrál jsem AC: Odyssey, přítelkyně Immortal Fénixe,, teď hraju FC5 a je to sranda co má spád..
Chystám se na Outlaws - u téhle hry fakt nevím, co na tom kdo vidí za katastrofu.
-
-
No asi bych jim dal zahrát si dvojku a řekl bych jim aby opravili co je na ní špatně, vylepšili co je na ní dobře, dali nějaký neokoukaný zasazení a v žádném případě tam nedávali nesmysly co přišli s trojkou a dál.
Hráči jim za to urvou pračky.
-
Nedavno jsem koupil Outlaws ve sleve a podle me jedina katastrofa je technicky stav - hra rada a casto proste kompletne spadne, zejmena pri fast travel nebo jine zmene lokace, ale jinak je celkem fajn. Tim "celkem fajn" myslim, ze si clovek nezridka rekne, ze tohle by mohlo byt zajimavejsi, tohle by mohlo byt komplexnejsi, tohle je moc linearni a tak dale, ale vysledek neurazi. A teda krome nekolika momentu ani vyslovene nenadchne, ale katastrofou bych hru urcite nenazval. Myslim, ze zdejsi recenze ji shrnuje docela dobre.
-
Já jsem od nich naopak dohrál skoro vše. Jediné kde se nemůžu dokopat k dohrání je Watch Dogs 3 - děsná nuda a Breakpoint - neni to vůbec výzva oproti Wildlands.
Oni dělají ty nejvíc mainstream/casual hry, které ale vypadají prvotřídně. A řekl bych, že to mají podloženo i daty, jaké je jejich primární publikum.
FC6 mělo krásné tropické prostředí, ale bylo k uzoufání lehké. A dle článku je další FC daleko :(
Oproti produkci EA, MS, Sony a jiných gigantů, mají za mě nejzajímavější portfolio značek a her.
-