Jak hodnotí ve světě Beast of Reincarnation?
-
Za mě další nevkusný cosi.. sakura strike happy to pass
-
-
Miluju tyhle odsuzující, jednovětné komentáře 🤡 Nevkusné cosi... Na to, že na tom dělal např. i borec, který se podílal např. na designu a artech pro Nier Automata, Wild Hearts a další kousky... No, nic. Tyhle ublité komentíky českých hráčů, podle kterých NIC, ale ZHOLA NIC za celý rok nevychází... LOL.
-
-
Mám za sebou 4,5 hodiny a jsem velmi spokojen. Dostal jsem přesně to, co jsem od hry očekával (sledoval jsem celý vývoj = neměl jsem nerealistická očekávání a přesně jsem věděl, co dostanu) a známky si na mnoha serverech odnáší hra velmi solidní. 8,5/10; 8/10 a 7/10 fakt není průměrná rychlokvaška. Ale to je úplně jedno. Názory lidí (kor dnešních "hráčů", kteří neváhají plni nenávisti strhat absolutně cokoliv, včetně desítkových her a skutečných uměleckých skvostů) mě NAPROSTO vůbec nezajímají a na recenze a čísílka u nich, jsem přestal dávat potom, co jsem překročil třicítku (možná dřív). Doslova jediné měřítko na hry je pro mne: baví/nebaví. A Beast mě sakra baví. Rád si recenzi přečtu, ale směrodatná pro mě není ani smykem. A fakt nejsem cvok, abych dával na dnešní "hráče", kteří ve všem vidí woke, vše haní, nic nedocení a ještě si s gustem rádi na cokoliv odplivnou a hodnotí hry jako CELEK z traileru na youtube. Šašci.
-
-
Mrzí ma, že nie je k dispozícii demo. Lebo ja ako antitalent na souls hry netuším, či do toho ísť alebo nie 😐
Mal som to ako jednu z top 3 najočakávanjších hier tohto roka, art style a celkové vyznenie hry ma veľmi láka, len tie súboje, no neviem. Čo myslíš, mám to risknúť?
-
-
73 na Metacritic, takže průměrná shitka, přesně jak jsem tušil.
-
dopadlo to furt lépe než Relic the First Guardian 😂
-
-
No to jsem chtěl napsat, že to jen profičelo. A tady tohle na mě taky pusobi moc genericky. Osobně dávám poslední naděje do Mortal Shell 2, které vychází take tento měsíc.
-
-
To vypadá taky příšerně genericky. Ty levné Unreal Engine 5 hry mi připadají všechny na jedno brdo. Pokud by mě někdo donutil v tomhle vedru zapnout novou hru, tak bych asi volil The Sinking City 2, což je taky budgetovka na UE5, ale alespoň to není špatná stá kopie Dark Souls.
-
-
Ja jsem souls-casual-enjoyer a bohužel nějakou větší hloubku u těchto her nedokážu docenit. Takze si vybiram většinou co mě zaujme vizuálně. A na Sinking City 2 se přecejen jen těším, tak snad to dobře dopadne.
-
-
ted je free Beta i na konzole, hrál jsem a je to za mě super, ta grafika, boj i svět je daleko lepší než první díl. Navíc přidaly dorážecí údery které nemají všechny stejnou animaci ale připomínají fatality z Mortal Kombat :D Už se těším až hra vyjde, mohu doporučit.
-
-
Díky, ta informace o betě mě minula
-
-
-