John Carpenter's Toxic Commando – recenze zombie řežby z pera mistra hororu
-
Mam radost, ze to dobre dopadlo. Uz demo slibovalo super parbu. Carpenter je borec.
-
Díky za recenzi, navnadila.
Jediné na co bych se chtěl dozeptat, zda můžeš jít do hry ve dvou/třech lidech, bez toho aniž by se zbylé pozice v týmu zaplnily boty. V některých hrách ta možnost je, jinde ne.
-
-
Tým je vždy doplněný do maxima boty. Jak jsem psal, nejsou nejhorší ale ani ne úplně nejlepší parťáci. Důvod je třeba i ten, že když tým sebere součástky, dostane každý člen jednu. I bot, pak mu jde příkazem ukázat co má opravit, odemknout, nebo zprovoznit. Na stranu druhou je nevýhoda že v autě lezou za stacionární zbraň a pokud u ní nesedí hráč kropí vše (ne)živé a plýtvají tak munici i v případech kdy to není potřeba. Za mě, je fakt ideál, mít alespoň dva spoluhráče.
-
-
Po povedeném demu (a taky bombě ve formě Space Marine 2 a po velmi dobrých zkušenostech s tím, jak se Saber stará o své hry po vydání) nešlo nepředobjednat. Bohužel akorát z recenze jsem se nedozvěděl nic, co by uz nebylo v demu. Jak je na tom rozmanitost misí, kupříkladu?
-
-
Tak doporučuji recenzi přečíst ještě jednou pozorněji: "Hře se přitom daří držet rozmanitost misí, i přes podobnost jejich náplně. Jednou kolem vás zuří bouře a musíte se držet ve štítu speciálního vozidla, jindy musíte dovézt zásoby nebo posbírat pasti na speciální monstrum."
-