Jsi v pořádku, Ubisofte? Kašli na Watch Dogs: Legion a opraš místo toho tyhle hry
-
Ta mechanika hraní za jakékoliv NPC byla skvělá. Jen to vypadalo, že zbytek hry s tím vůbec nepočítal.
Pokud jsou schopní toto překopat a dostat se animačně/gameplayově o něco blíž k tomu, co už bylo ve Watch Dogs 2, tak bych se i těšil. -
Hele, ono je tam toho víc, co je na HoMM remaku ve skutečnosti dobré – třeba ten systém, který do 3D předělá úplně všechny mapy z původní trojky, takže snad velmi brzo bude mít Remake i HotA, ale pořád mi ta grafická stylizace přijde divná, nepřehledná a horší než původní hra.
-
chápu nechuť k Watch Dogs:Legion a souhlasím, ale u Heroes názor redaktora nesdílím, hráči budou mít vůbec poprvé možnost si zahrát i na konzolích což je za mě velký plus. Hru mám projetou křížem krážem (vlastně všechny hry :D) a vůbec by mi nevadilo kdyby nešlo o předělání do 3D ale prostě port, protože ruku na srdce, mít možnost hrát z gauče s ovladačem v ruce? Shutup and take my money. U Rainbow souhlasím, dřív než se z toho stal multák to byly dobré hry.....