Konec jedné éry: Sony definitivně zařízne fyzické disky pro PlayStation
-
No jo, ale chtěl by ty hry po letech znova hrát? To je otázka. Já taky vlastním řadu her na různých digitálních platformách, prožil jsem s řadou z nich skvělý dobrodružství, ale znova bych byl schopen hrát jen minimum z nich. To není jako oblíbený film, u kterého je podstatně snažší užít si reprízu po letech.
-
Já občas koupím 4K Bluray film, na to se stream fakt nechytá a Kaleidescape mi přijde na ten občas dobrý film zbytečný luxus.
-
no šéfka xboxu sa vyjadrila, že hráči by si mali zvyknúť, že už ani tie konzoly vlastniť nebudú ale budú si za ne platiť mesačný prenájom.
-
No smát se můžeš jak chceš, ale hry tě vyšly násobně dráž než kdybys měl tu mechaniku. Pak ti ty hry s té tvojí virtuální věci smažou jak ty filmy a budeš asi taky smát - až ti potečou slzy.
-
Problém je v tom, že když máš plnou knihovničku fyzických kopií na Playstation, je ti záření Xboxu tak jako u----
-
ja som skoncil okolo 2022 ked som predaval svooju ps4 este bielu...odvtedy som len na pc...planujem vsak znova vrko kupit...len cakam na frame a testy...
-
Já jsem upřímně neměl v ruce fyzické médium už asi od doby Xbox 360. Takže smutnit nebudu.
-
souhlasím s tebou na Store jsou ty hry předražené koupit si hru která třeba má příběh na 5 až 10 hodin za 2000 kč mi přijde jako extrém, to se vyplatí počkat půl roku než to bude ve slevě za 500 kč, chápu že chtějí víc peněz a přinutit lidi at to kupují na store a neprodávat nebo to nepůjčovat dalším ale tvrdit "hele lidi už disky nekupují" mi přijde prostě nesprávný. A jestli někdo má v plánu poukázat na to že PC už to tak má dlouho, jo má ale ty hry můžeš kupovat z několika různých zdrojů jako je Steam, Epic, GOG a ne z jednoho......
-
V tom je ten vtip, beztak budou vydávat prázdné krabičky s kódy.
Protože si nemůžou dovolit mít monopol na prodej her jen přes jejich platformu.
Takže stejně budeme dělat plastový odpad, jen teď v něm budete mít nas*áno
Mě osobně tohle vadí a o to víc, že to spustil Rockstar s poje*anym GTA6 (nikdo mi netvrďte že to nesouvisí)
-
drahe konzole?drahe predrazeny psstore?platenie za online?super..riesenie?kupte si poriadne pc kym to neni tak drahe....predrazene ssd sa da doladit lacnejsimi zakladnymi komponentami a 9070xt sa da zohnat za 650 eur aj co je dobra cena za tu gpu...jedine ramku treba platit bohuzial...
-
Tak a teď má Xbox šanci zazářit, když se Microsoft tak prsí s reformou herní divize a značky Xbox! Kdybych si ale měl tipnout, jestli využijí hozenou rukavici, řekl bych spíš, že jí hodí taky. Přitom fyzické disky jsou geniální alternativa k jejich Gamepassu, kterou by pokryli přesně opačné spektrum hráčů a měli skutečnou možnost "mít hry pro všechny".
-
Nechapu jak sony zvladl tak kolosalne zabit tuto generaci. Oni nemeli dobrou first party hru od ghost of tsushima a budou se chovat jako by dominovali hernimu prumyslu.
A nekteri lidickove nestastni to jeste obhajuji.
Konzumuj slop, nic nevlastni, bud stastny a jeste v diskuzi obhajuj miliardovy korporat, skutecni zombici.
-
"Dalsi hrob konzolistu... "
A kam ti konzolisti co tak bazírují na fyzických médiích a odmítají digitální distribují půjdou? Na PC? :-D
-
Sony samozřejmě nepotřebuje socky, které hru dohrají a prodají na bazaru. Já před lety kupoval PS5 bez mechaniky a teď se jen směju, když čtu diskuze na PS blogu k tomuto oznámení.
-
třeba se budou prodávat krabičky dál s kodem jako u Nintenda. Ať žijí plasty!
-
Doufám, že místo přežitých médií a krabiček se dočkáme rozmachu reklamních předmětů a postaviček. Abychom nezůstali uhlíkové stopě nic dlužni.
-
Disky zařízli, aby mohli více zdražovat, sice se budou vymlouvat, že 80% kupovalo před digital, ale i tak disky byly určitá páka na Store. Už teď se jede politika slev na deluxe verze, které stojí přes 2000 Kč. Ceny starých her jsou místy nehorázné. Očekávejme dražší hry, menší slevy, více Deluxe edicí, delší okna pro majitele Deluxe edicí.
-
Ani by mně to tak nevadilo, kdyby PS Store nebyl tak extrémně předraženej a neprodávali by x let starý hry za plnou palbu. Jedině z tohoto důvodu jsem měl původní PS5 a teď i PS5 Pro s mechanikou. Jo, bazar byl fajn, ten bohužel umře. Na PC funguju bez mechaniky jakou dobu a je to normální, jenže ty ceny digi pc her jsou trochu jinde že…
-
Dalsi hrob konzolistu... Konzole za 30K k tomu ucet, ktery nedejboze ti nekdo muze ukrast.. Zadne offline hrani.. A nejhorsi, SONY porusilo svuj slib prenositelnosti...
-
Pé-eS pětky s mechanikou se budou ještě přeprodávat za 20000 :)