Konzolová generace bez vítěze: Sony prodává, Microsoft ustupuje a Nintendo se opakuje
-
Sony je mrtve, u ms se jeste uvidi, ale zapadni herni prumysl jde do hajan. Recept na uspesne hrani je dobre pc a asijska herni produkce + prilezitostne nejake AA hry
-
Jako ted uz si mam i zaplatit abych si mohl docist clanek? 😂lol tak to je vrchol
-
Tuhle generaci zvítězilo PC, páč jsem po 18 letech zase se k němu vrátil. Tragédii zvanou Xbox/Playstation jakou v této generaci sehrávají, tak je mi moc líto, kam to dospělo. Xbox jsem prodal minulý rok, Playstation hraju s dcerou Minecraft a gaučovky, velké tituly byly snad jen na počátku. Switch 2 mě moc nenadchnul, chybí mi tam nová velká hra jako bylo BOTW, snad jen plynulý eshop potěší.
-
Vítězem jsem já, jelikož z hraní na gamepadu dostávám po 5 minutách křeče, tudíž mě konzole vůbec netankujou.😂
-
A co teprve PS3/Xbox360. To byly konzolové války na vrcholu. Tolik zajímavých her v AAA segmentu už nejspíš nikdy nebude. Tehdy chtěli hráči obě konzole i PC. Jen za jednu generaci vyšlo tolik her, co jsem si chtěl zahrát, že jsem jich do dnes hrál zlomek a to ta generace přišla, když mi bylo 15 a měl jsem neomezeně času.