Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taronyu

Tak toto je fakt riadny bizár. 

• faitheater

Tohle je jeden z důvodů, proč nemám rád AI. 

Všichni hurr durr pojďme používat AI hlava-nehlava a ve finále uživatelé dostávají totální slop, případně (v extrémních případech) i vyhazov. 

AI jako taková je super. Ale měla by se používat s citem. 

Fakt není důvod ji cpát všude a všem. 

• "proč nemám rád AI.".... "AI jako taková je super. Ale měla by se používat s citem."

Jenže tohle potom není problém proč nemít rád AI. Ale proč nemít rád blbé uživatele, co neví jak to použít.

• faitheater

Ano i ne. 

Když ti bude někdo cpát špenát úplně do všeho, včetně kynutých knedlíků s povidly a třeba i zubní pasty, tak se ti znechutí i ten samotný špenát.

Bez ohledu na to, kdo ti ho tam cpe.

• Morraw

Nedává smysl. To je jak ananas. Na pizze ho nemam rad,  ale jinak jo. Kdyz ho nekdo bude davat na pizzu, tak ji nebudu jist. Normálně si ho ale dam. Vadí mi AI ve hrách? Fajn, nebudu konzumovat hry s AI.

• faitheater

Ja ale mluvím krapet o něčem jiném. AI se teď cpe předem i zadem snad úplně do všeho. I do věcí, kde to nemá absolutně žádný smysl.

Je to prostě obecná únava z AI. 

A good luck s "nekonzumací" her bez AI. Snad se nějaké budou dělat i nadále.

• Morraw

A nějaké příklady te AI ve hrách? Kdyz pominu DLSS, FG atd.

• faitheater

Reakce na příspěvek:

Příklady naštěstí nemám (zatím). Šlo by nějaké samozřejmě najít, ale je toho zatím málo (v hrách). A doufám, že to tak i zůstane. 

Já jenom vyjádřil obavy a únavu z toho, co se s AI provádí za psí kusy. Za chvíli jí budeme mít nacpanou i ve spodním prádle.

• Morraw

Reakce na příspěvek:

Těžko říct. Je to jen další technologie a AI muze extrémně pomoct při vývoji. A ma to více vrstev. Technické udelatka jako DLSS, pomoc s obsahem jako assety, animace aj. a pro me jako hráče bych chtěl vidět vylepšenou AI NPC, které na mě a moje akce ve hře bude přirozeněji reagovat.

Ono AI je ted jakoze vsude “plno”, ale reálně nikde moc neni.

• faitheater

Reakce na příspěvek:

Jasně, to jsou příklady, kde by použití AI dávalo smysl. A s tím problém nemám ani v nejmenším.

Třeba konkrétně AI pokec ve Where Winds Meet je celkem dobrá věc a stálo by to za to to rozvinout.

Ale spoléhat se na AI všude a ve všem (viz tady ten článek) a cpát to hlava-nehlava i tam, kam to nepatří, je blbost.

• Dostane ChatGPT vyhazov za to, že poradila vedení něco, co ve výsledku vedlo k výrazným finančním ztrátám společnosti?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit