Legacy of Kain: Defiance Remastered – recenze poctivého remasteru klasiky, která nestárne
-
Tenkrát to nebyl takový problém, nebo jsem to tak nevnímal. Teď když si na to upozornil, asi by to stálo za úpravu. Každopádně rozšíření je pro Chrome a kdyby měl někdo zájem, můžu to někam nahodit.
-
Když už jsi dělal to rozšíření, proč jsi nevyfiltroval opakující se články? To je věc, co mě na tom designu štve asi nejvíc. Ale v každém případě díky za tip. Třeba se někdy dokopu udělat user script právě na tohle.
-
2010? to uber, tak 1993
-
Tohle si určitě dám. Jen škoda, že není zremasterovany i Blood Omen 2. Hry s Kainem mám radši.
-
Ne jenom galerie. Celý ten "nový" design mi přijde silně nedokonalý. Dokonce mě štval natolik, že jsem si zblastlil rozšíření pro prohlížeč speciálně pro games.cz.
Při tom by stačily malé úpravy a i reklamy by tam šly rozumně integrovat. Dokonce i to jejich předplatné by dávalo nějaký smysl.
-
Většinu plochy samozřejmě zabírá reklama, kterou sis evidentně odfiltroval. Toť k otázce, k čemu je samostatná galerie 😉
Zajímavé je, že nikde neprezentují o kapku lepší galerii jako benefit donate programu. Větší obrázky a možnost listovat ve (skoro)fullscreenu. Na vedlejším webu zestolu.cz to tak funguje i bez placení.
-
Pro screenshoty z her si chodím jinam, tady to je strašný opruz. Jak něco z roku 2010.
Nerozumím k čemu je samostatná galerie, když se obrázky stejně otevírají v okně 3x2 pixely a většina plochy je totálně nevyužita.
Proč to nemůže být řešeno tak, jak na mobilních stránkách? Screeny hezky rovnou fullscreen, maximálně bych tam ještě přidal přehled všech screenů.
-
pekná recenzia, výsledok remastru určite poteší.
P.S.: ten, kto je zodpovedný za galérie obrázkov tu na games.cz (systém, ako sa otvárajú) zhorí v pekle. viem to, vybavím mu to. web už naozaj nutne potrebuje nový vietor po strane technického zabezpečenia.