Marathon – recenze extrakční střílečky od Bungie
-
Dobrá recenze.
Mám to oodobně jako komentující Obrsaki přede mnou. Hra mě naprosto pohltila.
Jako veterán Destiny, co byl za poslední roky více zklamaný nebo neoslovený Bungie než nadšený jejich tvorbou, jsem sice byl notně skeptický vůči Marathonu, zvláště po zpackaně prezentované alfě a dalším kontroverzím okolo hry.
Nakonec jsem ale zkusil Server Slam před vydáním. Hra mě při něm naprosto pohltila a hned jsem ji koupil. Od té doby v ní mám asi 60 hodin a nehodlám v blízké době přestat.
Jak píše recenzent - má skvělou atmosféru, zajímavý svět plný tajemství a klasicky skvělý gunplay. I přesto že jsem vždycky byl a pořád jsem na PvP "lama" (cítím se staře) a i přesto, že často prohrávám si Marathon náramně užívám, chci se v něm zlepšit a moc mě zajímá co přinesou další sezóny.
Abychom měli s kým hrát, tak jsme dokonce založili československý Discord kanál "Zátopci (Marathon cz/sk), takže kdo chcete najít spoluhráče čo hovorí stejnou řečí jako vy, přidejte se k nám - https://discord.gg/SAgW6QWXX
(Pokud odkaz vyprší napište mi.)
-
Ja az tak moc nehraju, ale zda se mi, ze Destiny i treba First Descendant naji nektere akce pouze o vikendu. Proste to je cas kdy vetsina dospele populace hraje ;-)
-
-
Jj. To je věc co jsem vlastně chtěl okomentovat taky.
Cryo Archive je natolik náročný (zvláště pokud chce člověk projít všechny vaulty a porazit Compilera), že kdyby byl přístupný pořád tak by roztáhl hráčskou základnu tak, že "normálové", co to chtějí zkusit, když zrovna mají dostatečnou výbavu, by neustále matchovali s "profíky" co se tam udrží neustále. A to by tu mapu udělalo ještě složitější.
Tím, že to všechny hráče soustředí na víkend dostávají "normálové" dost času se připravit a bude jich tak současně hrát víc = budou časteji matchovat mezi sebou, než aby je v každém jednom matchi rozšmelcoval tým profíků/streamerů.
-
-
Nemuzu prestat hrat, dlouho me nic nebavilo jako Marathon. Bungie se překonalo. Its so PEAK