Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lipkozzi

Kopat, craftit, bojovat, lootovat, explorovat a tak podobne dookola. OI su tam minibossovia a bossovia a po jednom z nich sa hra prepina do hard modu, kde pribudnu nove biomy s novymi nepriatelmi a zaroven aj moznosti generovania novych druhov rudy na tazenie. Zabava na 10-ky (az 100ky - ja ako pozeram, som ich tom utopil az 337) hodin. Ak si to neskusal, tak len odporucam, aj ked Battlefield to nie je :).
    Asi to teda kvoli tomuto updatu niekedy rozohram znova.

• Daver

Úplně nejvíc basic popis je 2D minecraft (stavění a kostičky) s focusem na gear (hromada armorů a zbraní z různých materiálů a různých druhů) a na boj (hromady a hromady nepřátel v různých biomech, různé eventy typu gobliní nebo pirátí invaze a různí bossové) 

• Já to tedy hrál x let nazpět a je to prostě minecraft v 2d s mnoha dalšími featurami a zaměřením na souboje (když tak mě velectěné publikum opraví). Mě osobně ale ještě více bavil starbound. Je to už ale pár let co jsem to hrál a teď bych do toho šel asi jen s nějakým parťákem než solo.

• ZOLLINO

Presne toto. Pridavam sa k pacientovi vyssie. O com tam ide? A co tam mam robit?

• Jevo83

K tejto hre mam velmi chory vztah.😂 Vzdy sa mi velmi pacila z obrazkov, kupil som ju asi na tri rozne platformy, ALE ESTE NIKDY SOM JU NEHRAL😂 resp raz som zacal, zrovna som mal take obdobie ze som nemal trpezlivost sa to ucit a zase som to vypol

Takze v tomto pripade sa z pohladu pacienta pytam, kohokolvek kto to hra/hraval, ze oplati sa tomu venovat cas? Je to nieco ako Hollow knight s grindom, alebo je to skor zamerane na nekonecny prieskum a grind? Je to skor tazka alebo skor velka hra? Dakujem vopred

Ps: grind nevnimam ako negativny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit