Mortal Shell II – recenze nového uchazeče o trůn nejlepší soulsovky
-
hrál jsem každou souls a souls like hru která vyšla u nás, včetně těch 2D nebo těch o kterých ani lidé neví že existují. Mortal Shell II řadím na 5 místo a souhlasím s recenzí až na dva body, se zlatem problém není, už mám dvě zbraně vylepšené na max + 1 sidearm a pořád mám k dispozici kolem 15k s tím že nemám za sebou ani první průchod. Co se týče míření tak při tom volném míření když se zmáčkne lock na nepříteli tak se míření automaticky zaměří na nepřítele a není problém ho trefit takže tam nevidím žádný mínus. Bossové jinak originální a nápad také. Počítám že hra dostane další obsah stejně jako nové shelly. Rozhodně se vyplatí pořídit a proti jedničce je to obrovský skok. Za mě 10 z 10
-
první půlka dobrá, druhá půlka průměr. Skvělé nápady zabité mid zpracovaním těch mechanik, repetativními lokacemi a ve finále ne moc dobrym combatem. Souhlasím se Steam hodnocením. 75% max.
Do roka a do dne o tom nikdo neví. Z klonů pořád Lies of P a Khazan nejlepší.
-
Považuju se za zkušeného hráče souls her, do dnešní doby jsem dohrál 22 soulsovek. A právě Mortal Shell 2 řadím do své TOP3. Ať už díky neotřelým mechanikám, spoustě originálním nápadům v tomhle žánru dosud neviděnými a vůbec hloubkou herních mechanik. Za jedinou slabinu považuju asi půl hodiny dlouhý koridorový úvod, ale jakmile se dostanete do otevřeného světa, je to strašná pecka. Pecka, která odměňuje exploraci a na spoustu vychytávek si musíte přiijít sami, ta hra před vámi spoustu věcí tají.