Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • som rad ze nie som jediny komu Tainted Grail nesadol. Skusal som ale len dva buildy, vyvolavac ma nedostal ani mimo prvu mapu ...ehm a to vo vacsine pripadou mam vyvolavacie classy ako prve co mi ukazu co chcem a lahko s nimi prejdem hry, tu ani nahodou.

ale ako sa pise, snad krom atmosfery to nic extra neponuka, ba ani priemer v zanri neponuka. +Atmosferu co dokazalo vo mne vyvolat King Arthur: Knight's Tale (takticka tahova strategia) to nedosahovalo ani nahodou. (aj ked to je porovnavanie hrusiek s jablkami=rozne zanre)

K zlavam, nie tak davno bolo daco od EA v peknych zlavach, tak som za 7 EUR skusil Dead Space (remake), po parhodinovom hrani som to uz nezapol, mozno dakedy sa k tomu vratim, MOZNO..

Aj ked, mozno je to tak ze som sa vratil k JPRG a znova spustil Personu 5 Royal a rozohral 4ku Golden (P4G cca 64 hodin zatial, P5R 152 (druhy priechod zatial 35h). Cize ak je JPRG vas zaner, tak momentlane tiez idu v zlavach od 50 do 75%na Steame. a za tie peniaze je toho hracieho casu hozaj HODNE. (P3R ma stala vyse 142 hodin a to som ju ani nedohral O:-) , zatial)

• Horst_Fuchs

Jo, průzkum světa je hlavní lákadlo hry, to je fakt, jen kdyby tu všechno ostatní nebylo tak nějak provizorní, osobně tipuju že jim došly peníze a musely rychle vydat. Problém s vyvážeností je hlavně u zbraní nablízko i na dálku,  zpočátku je to trochu těžký, což je dobře, ale v 3. mapě jsi už prakticky polobůh, průchod finálním dungeonem (na hard) byl fakt vtip,  nejen nulovou obtížností, a to jsem se snažil bojům spíš vyhýbat abych nepřelevloval. No a opačnej extrém byla specializace na pěstní boj, hardcore, finální boss je s tím asi neporazitelnej. 

Jinak nad vodopádem u toho Cuanachtu je takový masivní očividně nedodělaný hrad. Když se člověk snažil a hledal dalo se vyšplhat k jeho horní i dolní bráně, obě beznadějně zavřený, není cesty dovnitř, snad aspoň tohle časem nějak zpřístupní, to byl fakt fail. A průzkum vody v okolí skrývá taky pár WTF momentů.

• Jevo83

Ta hra ma vela chyb ale ma atmosferu… ovela silnejsiu ako mnoho krasnych AAA hier

• Morraw

Tohle jsem teda nedavno zahlédnul na keystoru za 13€, takze jsem nad tim dlouho nepřemýšlel. 

Grafika mě zprvu nenadchla, ale hned mě vtáhla atmosféra. Mam rad ty temné artušovské hry. Jinak je to jak říkáš takové Elder Scrolls. Nic překvapivého. Ale shadow archer build funguje, což byl pro mě hlavní tahák. Dorazil jsem teprve do Cuanachtu a baví mě poznávat ten svět, a zjišťovat, co se tam stalo. Není to takové to generické fantasy rpg.

• Morraw

.

• Horst_Fuchs

Další kdo se nachal nalákat na Taited Grail, já vážně nechápu kdo ty nadšený recenze plodí. Hrál jsem to několik měsíců po vydání a po několika patchích, no kromě pěkného průzkumu mapy je to celé takové viditelně nedodělané a zabugované a špatně vyvážené RPG co jen na první pohled vypadá jako mix Morrowindu a Gothicu. Rozdíl mezi EAccesem co jsem hrál půl roku před tím a tou plnou verzí nebyl příliš znatelnej.

• Horst_Fuchs

Žádná sláva, ty poloroční Steam saly jsou rok od roku slabší.

Mimochodem, steam klíč na Olden Era se dá mimo Steam sehnat i za polovinu oné zlevněné ceny.

Jediný co mě opravdu potěšilo, je kompletní Battletech včetně všech DLC za 16,90, řadu let byl ten balík nechutně předraženej.

• Morraw

Koupil jsem si jen FFVII remaky, které jsou na historickém minimu a k tomu Tainted Grail, Partisans 1941 a War Mongrels. Vsechno ostatní je drahé.

Poslední dvě už jsem dohrál, a jsou to skvělé hry.

Jinak během nedávného Next Festu jsem si překvapivě přidal spousty her na wishlist a zjistil, že klasické RTS nejsou vůbec mrtvé. A Stronghold 4 demo už je k dispozici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit