Návrat ke kořenům i velkolepé finále. Blizzard na BlizzConu odhalil budoucnost World of Warcraft
-
Ja se na to moc tesim, za me to vypada moc pekne. Nejradsi mam eru Vanilla/TBC/WotLK a tohle se nese v tomhle duchu. Samozrejme uvidime, jak to nakonec dopadne, ale ted me vsechna ta prohlaseni o tom, ze "cesta je cil" naplnuji optimismem. Ve starem Azerothu je jeste spousta prazdnych mist, ktera pujdou zaplnit a vypada to, ze maji ted spoustu planu, co tam udelat. Rebalanc class a talentu taky vypada, ze je delany s citem.
Samozrejme je slyset i hodne kritiky, ze nova rasa je jen cashgrab, transmog je na h*vno (i kdyz jde vypnout), nove HD modely jsou nah*vno (i kdyz jdou vypnout), ale prijde mi, ze nekteri hraci nebudou nikdy spokojeni. Proste takovy Trautenberk - to kyselo je moc kysely, ty bramboraky jsou moc bramborovy...
-
Blizzard už ode mě neuvidí ani korunu (€). Zavřeli TurtleWoW, asi nejlepší classic+ co jsem zažil, zavřeli Ascension, asi druhej nejlepší classic+ co jsem zažil a teď budou rejžovat na tom, že nabídnou přibližně 1/20 toho co nabízely tyhle freečka.
No jo, holt značka je jejich a show must go on, prachy se musí točit dál, Bahamy zdražují.